Busy week

Nästa vecka kommer minst sagt vara busy.

Måndag: Shopping med Alex i Skövde
Tisdag: Körövning
Onsdag: Helena och baka i företaget
Torsdag: Hem till m och v ute i skogen och förbereda inför kalaset
Fredag: Förbereda inför kalaset
Lördag: KALAS!
Söndag: Städa efter kalaset -.-

Någon gång under måndag och tisdag ska jag iväg till Karlsborg också till färghandeln. Vet inte vilken dag som passar bäst egentligen. Måndag kanske. Då slutar vi ju tidigast och då kan man åka direkt och ändå hinna in till Skövde tills Alex slutar. Hmm...får snacka med E om detta ikväll sen. Tur att fritidskortet gäller hela denna vecka också.



p.s. Har jag berättat att jag sökt volontärarbete i London? :D

Let the choir sing

Jag ska börja sjunga i kör igen!! :D Från och med nu är tisdagar 17.30 - 19.00 vigda åt körsång ^^ Yay! Jag är glad! :D Det känns skönt att ha något inplanerat i alla fall en dag i veckan nu igen. Det har varit lite tomt med det på ett tag nu. Tyvärr så får jag inte följa med kören på sin resa, det är lite sorgligt faktiskt. Resan var redan bokad och betald så det gick inte. Snyft. Eller ja, jag vet inte riktigt hur det blir. Men troligen inte. Hade varit extremt kul annars. Jag älskar att vara ute och resa.

Jag ska sjunga alt-stämma i kören^^ tror den passar mig bäst.

Is it really worth it?

Maaoow. Jag är lite glad idag. Provet gick åt helvete men det är skit samma just nu känner jag. Jag ska ändå inte jobba inom juridiska termer så det så.

Dagens positiva
  • Teaparty hemma hos älsklings Ica
  • Får låna Icas balklänning på min studentbal (=sparar in 4000kr)
  • Är hemma i skogen igen
  • Fått både lön och studiebidrag. Woohoo!
Dagens negativa
  • Rättskunskapsprovet
Ja...som synes så har detta i allmänhet varit en bra dag. Bättre än tidigare dagar i alla fall. Jag är glad idag. Ska sätta mig och rita lite sen med mina nyinköpta pennor och mitt nyinköpta skissblock. Mutti och jag ska sitta uppe i natt och titta på curling, kanske blir lite skissande då.

Ja, nu sitter jag här med massa kosing över som egentligen skulle gå till en balklänning. Det känns bra :) Jag är sugen på att tatuera mig igen. Har varit det grymt länge men nu har jag ju pengarna. Hmm...vi får se hur det blir. Troligen kommer jag lägga pengarna på annat (läs skor, kläder och smink). Jag går även omkring och funderar på att pierca tungan. Det är snyggt med piercing i tungan och det sägs ju vara det ställe som det gör minst ont att pierca sig på. Detta tål att tänkas på.

Yes or no? Navelpiercingen gjorde ont som fan, men det är ju sen det känsligaste stället att pierca sig på också.


Winter!

En halvmeter snö.
En halvmeter snö. Japp, snö, inte snövall, utan snödjupet är på riktigt över en halvmeter :O

Snöig bil
Låtom oss hoppas att ägaren inte har bråttom nästa gång denne behöver sin bil. Haha :p

Bron
Tjusigt värre.

//Syrran

It's been a long long time

Jag är inte så duktig på att uppdatera just nu känner jag. Önskar jag kunde säga att det var på grund av att jag var upptagen med att leva livet, men tyvärr så är inte det fallet. Det jag gör om dagarna är att sitta inne och trycka i min lägenhet. Eller ja, i måndags tvättade jag hela dagen plus såg på New Moon tillsammans med S, i tisdags var jag inne i Skövde med min älskade syster. Det var väl mest igår som jag inte gjorde ett dyft. Jag var inne i Skövde hos Helena på morgonen och det sög ur krafterna i mig rätt rejält. Var trött resten av dagen. Tog en liten liten promenad med Björk på kvällen...men det var allt. Det var 100-dagars igår (107 för oss Tibrobor) och jag sa att jag inte skulle gå för att jag skulle vara hemma och plugga rättskunskap. Gjorde jag det? Nej inte direkt. Provet är imorgon så jag lär väl få plugga som en tok idag istället.

Idag är det dessutom "eftergymnasietdag" på min skola. Massor av folk kommer till skolan och berättar om saker man kan göra efter gymnasiet. Jag har valt att titta på arbete utomlands och mälardalens högskola. Tror att de kan snacka om min floristutbildning då. Jag har även valt att gå och lyssna på Malin när hon pratar, men det gör jag bara för att det är Malin och för att jag ska hinna ge henne sin julklapp.

Nej...nu måste jag få ändan ur vagnen och bli klar någon gång.

I miss my London. Jag längtar bort härifrån.

The road to home

Så då är man hemma igen efter en vecka som har gått alldeles för fort. Har haft hur kul som helst uppe hos M. Saknar henne :( Saknar även Alex som jag inte träffat på EVIGHETER! Bli frisk någon gång så vi kan träffas!! <3

Skolan kickar igång direkt utan någon som helst mjukstart. Läxförhör imorgon och prov på fredag. Awesome. På fredag är det även teaparty hemma hos mig ^^ Ska även leverera tårta på fredag till en i klassen. Två stycken chokladtårtor. Så på torsdag ska jag och E baka tårtorna och på fredag ska vi garnera dem. Ta det lugnt kära syster, E och jag kommer gå hem tidigare från skolan så teapartyt blir vid samma tid som vanligt ^^

Jag tvättar ALLA mina kläder idag. Allt jag hade med mig upp till M luktar mupp rent ut sagt. Sprit och rök om vartannat. Vi var på fest hos M's pojkvän på fredagen där alla rökte...inomhus dessutom. Så nu har jag ju rökt passivt så jag klarar mig livet ut. Usch och fy för hur kläderna och allat annat i mina väskor luktar. Blääää.

Slänger in lite bilder från förra veckan också.

M och jag åt sushi i Västerås. Jag börjar tycka om sushi. Eller nej, jag älskar sushi! :D Så underbart gott!


Var tvungen att bära besöksbricka på M's skola. Hade jag inte den med mig så skulle jag bli utslängd.


Som sagt, det var fest på fredagen. Men jag är ju numera duktig och kan kontrollera hur mycket jag dricker så jag mådde finfint på lördagen ^^ Lite jobbigt folk var det dock på festen, speciellt en som var på och klängde hela tiden och som ville få mig stupfull. Tack och lov för orden NEJ TACK!


Varje kväll var det hämtning av hästisar i hagen och natta hästisar i stallet. Hästar är mysiga ^^

You've got to risk it to get the biscuit.

Det visar sig att "min" familj fortfarande finns tillgänglig. SC hade serverproblem på facebook (ovanligt!) så hälften av alla familjeannonser hade försvunnit. Men nu är de tillbaka och Familjen Kjellberg finns fortfarande kvar! *happyface*

Jag sitter på tåget nu. Det kom i tid faktiskt :) Är strax i örebro så jag ska snart packa ihop här. Lite nördig jag känner mig när jag sitter med min dator på ett tåg. Fast det är ju rätt bra ändå faktiskt. Har tittat lite på film. Jag tänke inte packa upp den på det andra tåget sen tror jag...eller jo det gör jag nog..det tar en timme på det tåget. Kan ju se klart filmen. Vet dock inte om jag har tillgång till el på det andra tåget. Hoppas det. Nu är vi tydligen i Kumla så nu får jag ta och packa ihop. Snart framme! ^^ Hoppas det andra tåget går som det ska det med. Jag har 12 min på mig att byta. Jag måste verkligen skynda mig. Och jag som inte är så bra på att orientera mig på tågstationer :/

What do we do with us?

Jaha ja...jag sitter på resecentrum och har gjort i snart en timme. Orkade inte gå till bibbla eftersom jag hittade ett elurtag här på rese och då kan använda min egna dator. Eftersom min o så snälla syster inte kunde skjutsa mig (men lovade att komma in på msn och prata med mig men som inte gör det!!!) så var jag tvungen att ta en buss från Tibro 09.12...mitt tåg går 11.29. Hur kul som helst. Har suttit här i en timme nu och tittat på folk...mest fjortisar ute och springer. Jag gillar inte fjortisar.

En sorgesak att berätta...jag tror att "min" familj är tillsatt :( När jag gick in på SC facebook profil så fanns inte deras annons ute längre. Jag fällde en liten tår då. Jag ville jobba hos dom. Men men, det är ju inte säkert visserligen att familjen är tillsatt. Men man undrar ju när den har försvunnit därifrån. Men Marie sa ju faktiskt att jag inte skulle skicka in ansökan förens efter påsk. Bah. Men vi får väl se det som ett tecken, det kanske inte var meningen att jag skulle jobba hos den familjen. Jag kanske skulle ha vantrivts och de kanske skulle behandla mig som en hemhjälp. Det är mitt största krav i min ansökan. Att jag ska bli behandlad som en i familjen och inte som en hemhjälp.

Nej, man skulle kanske gå till pressbyrån och se efter om det finns något att köpa och tugga på. Fast jag väntar till 11.00 tror jag. 11.00 packar jag ihop här och går till pressbyrån och sen ska jag kolla efter om mitt tåg går som det ska eller om det har blivit ersatt. På internet står det att det ska gå som det ska och det hoppas jag på.

På detta ställe spenderar jag min väntan.


Föresten, jag ska skicka in en ansökan hit --> http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?di=363786&ptid=0. Visserligen vill de att man ska vara mellan 20 - 25 men so what? Ett år hit eller dit tycker jag kvittar faktiskt. Plus att de vill att man ska ha erfarenhet av att ha bott själv och det har jag plenty of ^^ Jag och M ska skriva varsin ansökan ikväll sen. Hon borde ju i alla fall få ansöka tycker jag. Hon fyller ju 20 iår, visserligen i december. Men ändå 20.

It's hard to believe

Wohoo!! Äntligen är det sportlov! Jösses vad skönt det känns! En hel vecka utan skola! Eller ja, inte riktigt...ska ju vara med lilla M i skolan tre dagar nästa vecka. Men jag behöver ju inte jobba något så det är rätt så lugnt ^^ Åh vad det ska bli kul att få åka upp till henne igen! Jag trivs så bra där. Familjen är snäll och jättetrevlig och huset är jättemysigt ^^ Tisdag, torsdag och fredag ska jag vara med henne i skolan. Torsdag efter skolan ska vi in till Västerås och shoppa loss och äta sushi ^^ Jag ska försöka hitta en fin klänning till min kära vatis födelsedagskalas. Sen på fredagen blir det fest hos M's pojkvän. Taggad som få! M och jag har taggat flera kvällar i sträck inför den festen nu xD Jag har valt ut outfit redan också.

This is what I'm gonna wear on the party


Nu ska jag fortsätta titta på Moulin Rouge ^^ Måste komma ihåg att springa ner och hämta tvätten sen också.

Things are looking up oh finally

Min kväll ser ut på följande vis: studier + städning. Just nu har jag paus för kvällsmat. Sitter och avnjuter vit persika/vitt thé yoghurt och en stor skål med vattenmelon och hallon ^^ Mumma! Smakar verkligen inte fel med sommriga frukter nu såhär i vinterkylan. Har varit svinkallt idag. Usch och blä för det. Jag vill ha sommar och sol. Jag har känslan av att jag kommer sitta uppe hela natten och jobba med svenskan därför att 1. Jag började precis och 2. Jag förstår inte riktigt uppgiften. Great! Not so...klockan åtta vill jag se på tv också. Vampire Diaries börjar på 6:an då. Är sugen på att se det. Ska nog göra det ^^ Har ju trots allt hela natten på mig att bli klar med svenskan. Och mutti och systrarna kommer inte förens runt halv två imorgon så städa hinner jag göra efter skolan egentligen. Awesome! Så får det bli! :D Vampire Diaries it is! ^^

Ah, min extremt smarriga kvällsmat. Kärlek på den!


P.s. Vad vuxen man känner sig när man står och småpratar med snubben som sätter in pengar åt dig på banken. Ännu mer när man önskar honom en trevlig helg innan man går därifrån.

One, two, what to do?

Vad sjutton ska jag göra i höst? Jag är så kluven. En del av mig vill inget hellre än att sticka iväg till London så fort sommaren har börjat (eller i september) medan den andra halvan vill flytta upp till västerås, dela lägenhet med M och utbilda mig till florist. Åh jag blir lite smått galen av det här! Båda har ju sina fördelar vilket gör det ännu svårare.

Speaking for Au Pair:
  • LONDON!
  • Mer självständig
  • Egen lön
  • Livserfarenhet
  • Ny vänskap, nya kontakter
Speaking for Västerås:
  • Utbildning
  • Jobberfarenhet
  • Västerås tsm med M
Ja, det finns mycket mera saker jag kunde lista upp i båda listorna. Ena delen vill bara sticka och komma bort härifrån. Andra delan vill stanna kvar, starta om på ny, större ort. Samtidigt har jag i tankarna att om jag väljer att plugga först så kan jag ju alltid leta massa floristjobb i Englandet under tiden jag jobbar som Au Pair. Och ännu mera samtidigt så tänker jag att jag åker iväg som Au Pair först i ett år, kommer hem, pluggar, skaffar jobb och hund. Åh vad jobbigt det här blev! Snälla ni som läser min blogg, släng in en kommentar och säg vad ni skulle ha gjort om ni befann her i min sits. Snälla! Tack <3

Oh dear, I've got my brain in a knot.


Seven nation army couldn't hold me back

Fy skäms på mig...sitter och bloggar på en lektion. Men vi har internationell ekonomi nu och svarar på massa frågor om WTO så då kan man ju faktiskt ta och passa på en liten stund. Ett par i klassen har först nu upptäckt The White Stripes. Jösses, de ligger efter en hel del. Den låt som spelas om och om igen är Seven Nation Army. Inte mig emot, men tycker det är lite kul när de utbrister "Va!? Är den så gammal!? Jag trodde den va ny!" Då sitter jag och fnissar lite för mig själv och tänker "du skulle bara veta". Funderar på att be dem spela Blue Orchid också. Den är ju också riktigt bra ^^ Nej, nu får jag fortsätta svara på frågor.

The White Stripes


Tävling hos Foki och Melba.se!

Jag är med och tävlar om att vinna ett valfritt klädesplagg från Melba.se. Tävlingen hålls av söta Foki. Klädesplagget jag vill vinna från Melba.se är detta ^^

Denna fina tröja vill jag ha ^^ Bara för att jag älskar London <3

Klicka på bilden för att komma till sidan

Det är första gången jag är med i en sån här bloggtävling. Lite spännande faktiskt. :) Vinnaren utses på torsdag ^^

I'm born in the wrong country

Så sant som det är sagt. Varför kunde jag inte bli född i en brittisk familj och få gå i brittisk skola? Bah. En av Au Pairerna vars blogg jag läser har ett barn som går på St. James Senior Girl's School. En sån skola vill jag också gå på! All girls' school och skoluniform är himmelriket ju. Kolla bara in det här:

The School Day

A typical School Day

8.05 am Arrival
8.15 am Quiet period for reflection and meditation.
8.30 am Full Assembly, (3 mornings)
Singing/Form time, (2 mornings)
9.00 am Lessons
10.50 am Break (refreshments)
11.15 am Lessons
1.05 pm Vegetarian Lunch and break
2.00 pm Lessons
3.45 pm Year 6 Dismissal
3.55 pm Quiet Period
4.15 pm End of Day
4.30 pm After-school clubs

 

Säger inte det typ allt? Meditation på mornarna, vegetarisk lunch(!) och after-school clubs. Det tråkiga är ju att jag inte kommer få chansen till att uppleva allt det här :( Så otroligt sorgligt. Jag ska bo i Storbritannien när jag skaffar barn. Bara för att ge dem chansen till att uppleva det jag aldrig fick. Jag hoppas innerligt att jag föds i Storbritannien i mitt nästa liv. Gärna i en familj som bor i London och har det gott ställt också ;)

Feel the cold breze in your hair

Brr vad kallt det är ute! I morse när jag gick till skolan så kände jag inte av kylan, men då gick jag ju visserligen väldigt fort också. Kom till skolan på 12 minuter, nytt rekord. Nu när jag gick hem gick jag i min vanliga takt...det tog 20 minuter då och jag höll på att frysa ihjäl! Hade tänkt att gå hem och lämna väskan och sen gå en liten promenad för jag tänker inte springa idag för min hals är ond och jag vill inte bli sjuk nu lagom till att jag ska upp till M. Men jag vet inte, får se om det blir någon promenad lite senare. Nu tänker jag i alla fall stanna inomhus ett tag och tina upp. Ska gå ner till ICA och köpa lite mer grönt thé också kanske så jag har något att värma mig med. Har 37kr eller något sådant på mitt kort. De 37 kronorna är allt jag har för tillfället. Eller ja, jag har en hundring också men jag har ju beställt en korg från Global Fair UF som jag ska ge till M's föräldrar. Jag borde plugga också egentligen. Har tyska glosor och ett matteprov imorgon. Jag vet att jag kommer få IG på matten men jag kan ju i alla fall försöka fatta lite mer än vad jag redan inte gör. Bara för att det ska se bra ut eller något sådant. Typ.

Just nu så sitter jag och kollar på olika annonser i västerås. Allt från hundvalpar till lägenheter. Eller ja, det är bara de två sakerna jag kollar på faktiskt. När jag kommer hem från London igen nästa år så ska jag flytta upp till Västerås och utbilda mig till florist. Jag och M ska dela en lägenhet ihop och jag ska även ha sparat ihop tillräckligt med pengar under mitt år som au pair så att jag har råd att köpa en liten vovve. Jag ser fram emot de närmaste två åren i mitt liv. Tror det kommer bli två bra år :) Hoppfull får man ju vara i alla fall.

Théköp och plugg var det. Ska inte ta vägen förbi godishyllorna hur sugen jag än är. Jag ska klara mig utan sötsaker denna vecka (fram till lördag för då åker jag tåg och tåg = godis. Så har det alltid varit, kommer alltid att vara)

Denna thésort är det jag sitter och pimplar just nu. Mycket mumsig <3

Here comes the Spiderman

Whoop whoop. Gissa vem som har hittat nya au pair bloggar ^^ Listar upp dem i min nu ganska så långa blogglista :) Har suttit och kollat på film nu på 3:an. Spiderman 3. Det var länge sedan jag såg den, hade glömt lite vad som hände.

Spiderman 3

Imorgon är det skola igen. Inte pepp på det. Inte det minsta. Ett saftigt matteprov, derivata. HEJ IG! Flera härliga läxförhör och annan skit. Men men, sista veckan innan det härliga sportlovet. Längtar så! Åker upp till M på lördagen ^^ It's gonna be awesome!

It's time for a change

Det är det verkligen. Nu är det igång på riktigt här. Eller ja, med start på måndag då förstås. Jag ska sköta mig från och med då. Ska inte falla tillbaka i gamla dåliga vanor. Oh nej.

Har precis pratat med lilla M om sportlovet. Vi ska vara duktiga hela veckan (utom fredagen för på är det flöt och fylla). Bra att vi båda har samma ambitioner ^^ Det kommer bli så kul! Och vi ska åka skridskor också! Jag har längtat efter skridskoåkning hur länge som helst nu. Banan vi ska åka på är "inte för stor men inte för liten" och jag har blivit lovad att det finns gott om plats för att få upp en bra fart ^^ Åh jag kommer ha så kul under lovet har jag känslan av! :D Ich bin sehr froh heute! (Ignorera min kassa tyska, bitte)

Inatt var det John Mayer - Who Says som gick på repeat, nu är det Kent - Hjärta. Gillar introt skarpt! Tack Mutti för skivan! :D <3 Alla har sagt att den var dålig men jag tycker den är riktigt bra faktiskt ^^ Bättre än förra i alla fall :)

Har precis ätit årets första semla. Hembakad semla ftw! Ska sno en bulle till kvällsmat också. Fruktsallad och semlebulle (Y)

Kent - Röd, ett bra album ^^                                  Mammas hemgjorda semlor är alltid bäst!

Who says I can’t get stoned?

Åh, jag har förälskat mig i John Mayer. Han är grymt snygg
och har en sjukt sexig röst. Mah! Varför finns det inga sådana  killar i Sverige? Tacka vet jag spotify, och just nu har ännu  en sak tillkommit på min önskelista. John Mayer Battle  Studies CD:n. Eller nej, jag kanske köper den alldeles själv  nästa vecka när jag är uppe i Västmanland hos lilla M ^^  Mmm...tror det får bli så.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Knarka John Mayer såklart. Men vad mer? Ut i skogen ska jag också har jag bestämt. Så jag kan sjunga med i mina två favoritlåtar med John Mayer, Free Fallin och Who Says. Plugga ska jag göra också. Ska försöka få ordning på matten igen annars ligger ett IG ruskigt nära i den kurses och det gillas inte! Haha. G kan jag gå med på för jag fattar ju inte vad det är jag sysslar med i den kurses så mer än G vore ju bara helt fel. Är nästan klar med samhällskunskapen nu i alla fall.

Har föresten fått det viktiga brevet från det viktiga samtalet nu. Fan va de tvugna att skicka det hit? Jag gav dem ju adressen till min lägenhet i Tibro. Suck. Jag som inte hade tänkt att berätta något för min onödigt oroande mor. Nu blev hon ju så nyfiken på varför jag fått ett sådant tjockt brev därifrån så jag blev ju helt sonika tvungen att berätta. Blää.

My life starts in July

Be aware of the Au Pair

Förhoppningsvis så stämmer rubriken. Jag vill verkligen jobba hos den familjen. De verkar passa mig perfekt! Titta bara här:


Familjen Kjellberg söker en Au pair plus - Mothers Help med start i sommar.
Du börjar din anställning i Torekov där familjen har sitt sommarhus. Du reser med familjen under somamren och sedan kommer ni tillbaka till London i tid för terminsstarten i London. De bor i Putney i London. Familjen består av mamman som är svensk och hemma med barnen och pappan som är brittisk och jobbar på bank. De har 4 barn, Philippa 13 och Isabella 10 är ganska självgående, så du kommer mest att arbeta med Zarina 3,5 och Maximilian 2 år.
De är en aktiv och social 4 barnsfamilj! Föräldrarna tränar, umgås med släkt och vänner, läser. Mamman gillar teater, film, design, mode, mat mm. De stora tjejerna gillar att åka skidor, resa, de spelar tennis. Philippa går på dans och drama, Isabela gillar att laga mat och baka. Båda är gärna med kompisar. Zarina och Maximilian älskar att leka utomhus, Zarina tycker om att klä ut sig och att baka, Maximilian leker med lastbilar, tåg och bilar. Städerska kommer 8 tim varje vecka

Arbetsbeskrivning.

Description of tasks: Schemat lägger ni upp tillsammans vecka för vecka, det är bra om du är flexibel. De vill gärna ha hjälp på lördagar och söndag förmiddagar. Istället får du ledigt i veckan istället. Du hjälper mamman med alla förekommande sysslor i en 4 barns familj. Barn, mat, plock i huset, tvätt, stryk, aktiviteter, hämta och lämna osv osv.
De reser ofta och vill att du följer med dem på deras resor. Sommaren kommer att spenderas i Sverige och Spanien.

Positiv au pair eller Mothers Help sökes, med Can do attityd, glad, utåtriktad, aktiv, sportig, ansvarsfull, Icke rökare,

How does the au pair live:
Eget rum med badrum och tv

> Working hours: diskuteras - heltid
> Barnvakt vissa kvällar
> >
Terms of employment
Salary/Pocket money: 130-300 pund/ per week

Benefits apart from pocket money: Betald semester, resa med familjen, internet

Commencement date: juli 2010
Duration until: juli 2011



Jag har inget emot att jobba förmiddagar på helger. När jag är ute och festar så dricker jag aldrig så mycket så att jag blir bakis dagen efter. Har varit bakis en gång och det räcker verkligen. Aldrig mer säger jag bara. Plus att jag gillar det där med ledigt i mitt i veckan istället. SHOPPINGDAG! WOHOO!
Det största pluset är att vi har så många intressen som stämmer. Både barnen och mamman. Pappan står det ju inte så mycket om. Sen är mamman svensk också ju, lite betryggande faktiskt. Jag hoppas innerligt att denna familjen blir "min" och att det är en bra och trevlig familj som jag kommer trivas hos om jag får jobba hos dem. Det som kommer avgöra i slutet är ifall de behandlar au pairen som en i familjen. Det är det viktigaste för mig. Jag vill inte bli behandlad som en slav eller något utan som en familjemedlem. Jag vill känna att jag får röra mig fritt i deras hus (nästan i alla fall) och att jag är välkommen.

Deleting the past

Funderar på att ta bort min bdb...är ändå inget kul där längre. Alla bilder läggs ju upp på fb nu för tiden istället. Ja, så får det nog bli. Bye bye bdb!

Efter tre (?) års trogen vänskap (not really) så är du nu ute ur mitt liv. Jag gör slut!


p.s Jag har bestämt mig för att springa tjejmilen någon gång

Vampire Weekend

Tjoho för sjuka lärare! Min Engelska C lärare är sjuk (igen!) och vi fick sluta tidigare idag och får sovmorgon imorgon ^^ Morgondagen känns som en läskigt ovärd dag må jag säga. Två ynka lektioner. Internationell ekonomi och rättskunskap. Jippie. Eller inte...Väldigt lockande att vara "sjuk" faktiskt. Men i slutändan så vet jag att jag kommer gå till skolan imorgon även fast jag inte vill.

Imorgon kommer jag åka hem till mutti och vati. Har inte varit där sedan den 18:e januari. Det ska bli en del plugg har jag tänkt mig, kanske en löprunda men i alla fall promenader. Det blir lätt annars att man sitter still en längre stund där ute i ödemarken såhär på vintern. När det är sommar så kan man ju alltid vara ute annars. Baka ska jag i alla fall göra har jag bestämt mig.

18.00 ska jag och Björk ut och springa. Ingen intervall denna gång tack och lov. Mina ben var helt slut igår. Ska försöka få ändan ur vagnen och plugga lite också. Men det är inte speciellt lockande. Sitter hellre och spelar Sims 3. Inte så konstigt kanske.

Jag hittade även en ny fantastisk blogg idag. Inte en som har med au pairer att göra, nej, denna blogg handlar om CUPCAKES! Massa fina bilder på söta och vackra cupcakes. Det riktigt sög i cupcakebakartarmen när jag sår bilderna. Bloggen är från en cupcake shop i London som heter Crumbs and Dolies. Dit måste jag gå helt klart i höst. Här finner ni bloggen.

Mmm...cupcakes

And so the story continues...

Sitter och lyssnar på Sagan Om Ringen nu. Lånade cd-boken från bibbla idag tillsammans med en annan bok, Tårtdekorationer ^^ Sitter även och smider lite planer. Både bra och dåliga. Jag vill ha lov. Komma bort från allt ett tag.

Ganska mysigt att sitta och lyssna på cd-bok ^^

It was awesome!

Wiiee ^^ Vi fick studenmössorna idag! :D *happyface x 100000000* Nu känns det ännu närmare till befrielsen! :D Härligt att det redan är februari, det betyder att det bara är dryga 3 månader kvar tills dagen D ^^

Med studenmössa på huvudet är man alltid happy ^^


Igår så tog jag förövrigt "kontakt" med en familj. Eller ja, jag änmälde intresse i alla fall. Pratade med Marie på SC också om famlijen och om ansökningen. Efter påsk ska jag skicka in den. Familjen vill ha en au pair som börjar i juli. De ska resa runt hela sommaren och au pairen får följa med (resorna är betalda). Familjen har fyra barn, 13, 10, 4,5 och 2 år gammla. Man kommer mest ta hand om de små. Intressen är matlagning och bakning, både bland föräldrar och barn. Passar mig perfekt ju! :D Menmen, vi får se hur det blir i slutändan. Iväg kommer jag ju i alla fall. Frågan är bara när, hur och vart.

Don't tell me that it's over

Wiiee ^^ Amy har släppt videon till sin nya singel Don't Tell Me That It's Over. *happyface* Hon är en sån grymt bra sångeska så det finns inte. Fin har hon blivit också. Visst var hon fin förut med, men nu är hon ännu finare. Man ser vad lite pengar kan göra :P Åh jag längtar tills mars då hon släpper skivan. Jag har visserligen önskat mig den i födelsedagspresent. Men det finns ju alltid Spotify ^^ Min önskelista är för övrigt uppe i nästan två st A4 nu. Men den är både till födelsedag och student så det är förståerligt tycker jag.

Nu skall jag hoppa in i duschen. Sprang intervall med Björk förut och jösses va jobbigt det var. Jag HATAR att springa intervall, men har man lovat så har man. Jag fick andnöd, huvudvärk och skakningar (Y) Awesome. Men nu är allt bra igen dock. Ska bli skönt med en varm dusch. Silverschampo också så försvinner förhoppningsvis lite gula skiftningar ur håret också.

Amy MacDonald...visst har hon förändrats?


Låten och videon hittar ni här

Rewards is the key

Phew, nu är provet gjort i alla fall. Lär ju inte bli någo MVG i alla fall. Men VG på ett prov borde inte sänka mina chanser till att få det högsta betyget i slutbetyg sen i juni. Köpte i alla fall naturgodis på ICA när jag kom hem igen. Massa torkade jordgubbar. MUMS! Som geléhallon, fast mycket mycket godare. Blev en del annat naturgodis också så klart. Men jordgubbarna är lätt godast. Tror för övrigt inte det kommer bli någon löprunda idag heller. Jag orkar helt enkelt inte känner jag. Har ingen motivation över huvudtaget, är fortfarande besviken efter igår. Jaja, det är ju bara tisdag än så länge. Veckan har många dagar kvar. Kanske ger mig på 9 kilometarn hemma hos m och v i helgen. Senare ikväll blir det chicken noodles. Funderade på pannkakor igen men det tar vi nog en annan dag.
Nu ska jag spela Sims 3 ^^

Naturgodis blir man alltid glad av ^^

Study, study, study

Blöhö, jag gillar inte att plugga. Det är tråkigt. Men vill man ha möjlighet till bra betyg så har man ju inget val. Sitter just nu och pluggar svenska, ord och betydelse. Har prov senare i eftermiddag. Skönt att provet är idag så jag kan slappa hela eftermiddagen sen. Och resten av veckan också. Sådant gillar jag ^^ Skall strax ge mig iväg till skolan också. 11.45 börjar jag igen. Yawn. Sen i eftermiddag ska jag ut och springa, idag tar jag inga risker och väntar på sällskap. Det såg man ju hur det gick igår. Bah.

I do not fancy studying

Sweet dreams or a beautiful nightmare

Jag är sjukt trött, jag borde sova. Men jag tillåter mig inte att sova riktigt än. S åkte hem för ett tag sedan. Vi har ätit fil med äpplen och kanel tillsammans och så har vi tittat på film, lyssnat på musik och han har kittelattackerat mig. Bah. Taskigt värre. Jag har svenskaprov imorgon och på grund av att han kom hit så blev det inte mycket pluggande kan man säga. Jag får ta med mig pappret till Kbg och läsa på bussen och sånt. Har tandläkartid imorgon 10.10. Får ju en liten sovmorgon i alla fall ^^

Breakfast at Tiffany's

Provade en ny frukost idag, fil, äpple och kanel. Det var helt okej faktiskt. Inget man äter varje dag kanske men någon gång ibland så funkar det allt ^^ Kanelen var en trevlig twist i det hela. Brydde mig inte om att ta något kort på frukosten idag, slänger in en "snodd" bild istället.

Fil, äpple och kanel är faktiskt en ganska bra kombination när man är trött och seg på morgonen :)

ph: Emelie

Efter skolan så kommer E hit och då ska vi jobba lite med företaget. Vi ska baka tigerkakor och citronkakor. Efter att hon har åkt hem planerar jag att ge mig ut på en löprunda. Var ett par dagar sedan nu. Sen ikväll kanske S kommer, han har kommit varje måndag än så länge i alla fall. Han har bandyträning på måndagar och brukar komma och hälsa på mig innan han åker hem ^^

Nej, nu ska jag fortsätta göra mig klar inför skolan!

RSS 2.0