goals


Jag undrar när jag ska börja göra saker som jag säger att jag ska göra. Nu ska jag lägga manken till och skärpa mig. Inget händer av sig självt, man måste jobba själv om man vill uppnå sina mål.

...




Say you don't want it


Gjorde amerikanska pannkakor till middag idag :) Fy tusan vad gott det var! Hittade ett trevligt recept på matklubben.se som innehöll lite vaniljsocker och banan. Bananen skippade jag men vaniljsocker provade jag och mein gott vad mumsigt det blev! Så det receptet ska jag absolut spara och ta med mig till La London. Fast just det ja...det finns inte vaniljsocker i London. Hmm...får ta med mig ett paket hemifrån ;)

Riktig såhär lyxiga var inte min pannkaka, hade bara jordgubbssylt till min :)


Powerwalking


Phew! Har precis varit ute och powerwalkat med da doggie. Rundan som tog oss lite mer än en timme i onsdags tog oss idag bara 50 minuter. Inte fy skam det inte. Vovve är supertrött och ligger och flåsar på sin kudde nu. Stackars liten som inte har någon vidare kondis. Tur att jag kommer hit då och då och motionerar henne.

Min mobil är paj...wihoo. Antingen är det fel på sim-kortet eller så är det fel på sim-kortshållaren för jag får inga sms om jag inte plockar ur sim-kortet och sedan stoppar i det igen. Bläää. Lagom kul att behöva öppna luckan, plocka ur batteriet, öppna luckan, plocka ur sim-kortet, stoppa i sim-kortet, stänga luckan, sätta tillbaka batteriet och sen sätta tillbaka luckan igen. Voine!

Weekend


My gosh vad skönt det är med helg! Imorgon ska jag ta en låååång sovmorgon!! Eller ja...sova tills vovven kommer och väcker mig för hon håller halft på att kissa ner sig. Så länge ska jag sova :)

Firar min fredag med att ta på mig en klänning och tjocka strumpbyxor, popcorn-planer för kvällen och min ELLE-tidning som jag kan sitta och titta i om och om igen. I nästa nummer får man med en trend bibel. Måste köpa!

För övrigt så har jag strukturerat upp hur min sista vecka kommer att se ut. Den kommer se ut som följer:


Wanted...


uppehållsväder
kärlek
en dagbok
mitt skissblock
mina blyertspennor
en kopp te
en god bok
en mysig kväll med en kärlek
höst i London
ett rum i en korridor i Uppsala
fiskar
en mugg varm choklad från Costa
linser
23 augusti

ja...jag vill ha väldigt mycket just nu.


While beaten up on yesterday, I was on my rollerblades


Fy bubblan vad det regnar ute. Har gjort det hela dagen också. Måste säga att det är inte speciellt lockande att gå ut och gå med en hund då. Själva promenerandet har jag inget emot, det är det som kommer sen efteråt som jag inte har lust med. En trevlig doft av blöt hund resten av kvällen. Bah. Jag skjuter upp promenaden lite till. Who knows, det kanske lättar lite senare.

Haha, ooh vilken händelserik dag jag hade på jobbet idag må jag säga. En gäst kom. En enda. Så ja, jag har spelat luffarschack och fia med knuff hela dagen. Imorgon kommer det lite fler i alla fall. Åh så skönt med fredag imorgon. Få vara lite ledig. Slippa åka 14 mil om dagen för att komma fram och tillbaka från jobbet. Har jag lite tur så kommer det kanske någon (m och v) och hälsar på mig under helgen. Inte för att jag har något emot att var själv. Jag har saker att göra här så det räcker ändå. Saker som att lyssna på hög musik och fuldansa, hoppa studsmatta, spela eyetoy, dricka te, äta torkade aprikoser, titta på dr. 90210, åka rollerblades och andra mycket viktiga saker.


shooting stars


Sitter en aningen trött och tittar på vovven och fussen som ligger och gosar tillsammans i hörnet på vovvens dyna. Ser väldigt mysigt ut. Nästan så jag själv kan tänka mig att göra dem sällskap. Men så kul ska vi inte ha det. Jag är extremt trött och har precis hällt i mig en mugg te (hur tänkte jag där egentligen? Dricka såhär sent på kvällen = kissnödig mitt i natten) i hopp om lite energi så jag kan gå ut med vovven en gång till innan läggdags. Jag tänker gå och lägga mig 22.00 så jag orkar upp till jobbet imorgon. Två dagar kvar av denna vecka sen så är det äntligen helg. Denna helg ska jag bara slappa och ta det lugnt. Gå promenader med vovven och njuta av det förhoppningsvis fina vädret.

Älskar basen i högtalarna till syrrans dator. Vad vore musik utan en grym bas? :D

horrible truth


Fick reda på idag att en pappa till klasskompis till mig när jag gick på ITgymnasiet har dött. Fy vad hemskt. Kan inte ens tänka mig hur hon har det nu. Det enda jag kan göra är att skänka en omtänksam tanke och hoppas att de klarar sig ur situationen utan allt för många ärr. Men hur ska man lyckas med det? Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle reagera om min far dog så plötsligt. Usch.

things are getting better

Nuså, nu börjar nog konditionen komma tillbaka. Jag är precis hemkommen från en 5 km löprunda som gick på 36 min. Inte någon supertid men ändå en förhållandevis bra tid tycker jag. Heja mig!

Veckans träning V.29

Måndag: Vila
Tisdag: 32 min springrunda
Onsdag: 47 min cykel
Torsdag: 29 min springrunda + 25 min promenad
Fredag: 35 min cykel
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Inspirerad av dietiststudenters bloggar så tänker jag härmed också införa en "veckans träning"-kategori. Fast min heter något så simpelt som "träning". Just nu kommer min träning se ganska enformad ut. Mest promenader och löpning. Menmen, blir ändring på det i höst när jag bor i London och har införskaffat ett riktigt gymkort för första gången i mitt liv.


can we pretend


Idag har varit en väldigt grå och pretty dull day. Mutti och jag åkte in till Kbg och handlade och hämtade ut paket. Så nu är jag en gymväska, en mascara och ett nagellack rikare. Jag älskar P3, för de spelar Airplanes allt emallanåt. Varje gång jag hör den blir jag glad, även om låten är ganska sorglig. Jag har lyssnat på låten replay i över en timme snart. Tröttnar aldrig. Paramore spelar flera gånger i november i UK...men allt är slutsålt :(

Jag har konstaterat att det är väldigt jobbigt att längta till två olika saker samtidigt. Speciellt två så olika saker som det är jag längtar efter. Jag längtar till London och att få börja mitt liv där. Samtidigt längtar jag till Uppsala så jag kan börja mitt liv där. Dietiststudier i ett studentrum i en korridor tillsammans med mina fiskar. Det är verkligen inte lätt alltså.

Och eftersom jag ska studera till dietist sen efter London så tänkte jag att jag kanske ska börja leva som en dietist också. Så dagens kvällsmål fick bestå av vaniljyoghurt med ekologisk fullkornscrunchy och nyplockade hallon från trädgården och en grov macka med sallad, kalkon och paprika på :) Och en mugg grönt te också så klart :)


airplanes




Finns inga ord. Så underbar låt, perfekt sång och ja...Hayley är lika underbar som vanligt.




Forgottwn works


Jaha ja...då har man plötsligt inget internet längre. Eller jo, självklart har jag internet, annars hade jag ju inte suttit här. Men jag har inget eget internet längre utan måste använda mig av m och v's internet...vilket leder till att jag bara har tillgång till internet kvällar och helger. Oh-whoop-idoo. Eller något sånt. Men det kanske bara är bra. Jag sitter alldeles för mycket vid datorn så det här kanske kan få mig att göra lite andra saker. Typ läsa. Promenera osv.osv.

Men nu! Nu ska jag iväg till syster yster och ha filmmys ^^ Saturdays are good days! :D

Ps. Klaxons släpper nytt!!! *happyface*

Awake my soul


Jaha ja, då var första jobbveckan avklarad. Bara tre kvar nu. Och idag är det 1 månad kvar tills jag flyttar till LONDON :D Längtar? Nae, skulle inte tro det.

Det ska bli skönt med helg...inte för att jag ska göra speciellt mycket. Imorgon ska jag till systrarna. Minsta storasyster och jag ska titta på film hemma hos henne (how to train your dragon <3) och sen på eftermiddagen/kvällen ska jag hem till min andra syster och grilla :) Blir finfint det ^^ På söndag var det tänkt att jag skulle hälsa på Björk men så blir det inte för hon åker på en veckas semester imorgon. Nästa vecka ska jag vara huskatthundvakt till min äldsta storasyster. Jag tror att de kommer hem på lördagen eller senast söndag, min mor säger att de ska vara borta en vecka. Ska de vara borta en vecka så hinner inte jag träffa Björk innan hon åker om vi inte träffas idag och den chansen är inte så stor :( Buhu, hoppas verkligen att min syster och hennes familj kommer hem på lördag så jag har söndag och måndag på mig att träffa henne.

Sitter och funderar på vad jag ska äta till kvällsmat...känner noll inspiration. Rabarberblåbärspaj för tredje kvällen i rad kanske? Den är ju så god. Meeen, kanske inte. Något annat. Torparbräck? Aprikoskräm? Hmm...Jaja. Det blir vad det blir.

Jag känner mig lite stolt just nu. Jag har tränat mellan 30 - 50 min varje dag sedan i tisdags. Känns otroligt skönt att äntligen ha kommit tillbaka igen. Kan nästan säga att jag är back on track. Blodomloppet here I come!

greetings from Turkey


Åh vad jag är avundsjuk på min värdfamilj just nu. Mamman skickade ett mail till mig imorse och inleder mailet med "we are in Turkey - having a lovely time"...Andra sitter i tråksvea och jobbar varje dag. Snyft! Menmen, jag ska inte klaga. Bara 32 dagar kvar idag sen så lämnar jag äntligen detta tråkiga land :D
Sen berättade hon även att hon har semester till mitten av september och att de har bestämt sig för att fixa taxiskjutsar på eftermiddagen tills i alla fall mitten av oktober. Så det verkar som om att det inte kommer vara aktuellt att jag ska köra bil, inte i början i alla fall. Känns ganska skönt :) Jag behöver bara ta mig ut till Hampsted och sen så åker jag och le kids taxi hem. Blir finfint det.
Heh...jag frågade även om det där larmet de har när man går in i deras hus. Det visade sig vara ett burglar alarm som de bara sätter på när de är ute och huset står tomt. Så det är inget de sätter på under natten. Phewphew tänker jag. Då blir det genast lite enklare att smyga in sent på natten om jag varit ute någon dag utan att väcka P.

Haha, jobbet var lite...intressant...idag. Var bara två där idag och den ena av dem blev bortrövad av sin son efter middagen. Så kan det gå ibland. Och jag fick sluta en halvtimme tidigare idag (tackar man aldrig nej till!) för att jag inte fick någon lunch.

När jag kom hem från jobbet så tittade jag igenom H&M's höstkatalog och önskade att jag var milionär. Sen tröttnade jag på det och drog på mig löparkläderna och sprang i 30 min. Var uppiggande och härligt :) Vet inte vad jag ska göra resten av dagen dock...planerar att äta rabarber/blåbärspaj till kvällsmat idag igen. Så otroligt gott ^^

High hopes


Skulle egentligen bloggat igår men mitt internet kände inte för att sammarbeta med mig så det får bli nu istället.
Efter jobbet igår var jag helt slut av någon underlig anledning. Jobbet var hur kul som helst och tiden flög förbi när jag jobbade. Så varför jag var trött vet jag inte riktigt. Vi gick inte en längre promenad med rullstolarna än vanligt så det kan ju inte bero på det heller....kanske har något med de två rör blod jag lämnade på morgonen.

Har ju tagit upp träningen igen nu och än så länge går det bra. Men det känns verkligen att jag blivit svagare under mitt alldeles för långa uppehåll. Cyklade 1,4 mil igår på 47 min. Det är väl iofs en ganska bra tid men ack vad mina benmuskler var trötta efteråt! Idag sen så ska jag springa igen. Får se hur långt det blir idag. Blir nog 5 km idag bara för att se hur det går. Det är ju trots allt 5 km som är distansen i blodomloppet. Hur går det med träningen Ica? ;)

Idag när jag vaknade så kändes det som höst igen. Himlen var mörk och luften klar och kyligt frisk. Åh om det ändå vore höst. Tror aldrig jag har längtat till hösten såhär mycket. Och då längtar jag ju till hösten varje år ändå! Det är nog London som gör det. Idag är det 32 dagar kvar tills jag åker. 12 dagar kvar tills Björk åker. Fusk!

Haha, det är tur att ingen annan var med vid frukosten idag än vi som är vana vid hur det kan låta hemma hos oss. Vati sa precis till mig "då får du ta och hänga dig i trappen"...en mening som lätt kunde missuppfattas om man av en utomstående som inte heller har hört hela konversationen. Saken är den att jag har fått lite ont i ryggen av att lyfta/putta på rullstolar (vad är ergonomi liksom?) och när vati har ont i ryggen brukar han lösa det genom att hänga sig någonstans. Funkar för mig ibland...men inte speciellt ofta, tror jag hänger fel på något vis.

Tricks of the trade


Åh jösses vad min kondition har försvunnit! Begav mig ut och sprang för första gången idag sedan 8 juni. Skäms lite. Jag dog flera gånger om under min 3,7 km korta runda. Brukar springa rundan på 24 min...idag tog det 32. heh...

Menmen, nu klarar jag av att sitta upp igen och så lyssnar jag på Paolo Nutini. Fascineras fortfarande av att en snygg 23-årig skotte väljer att sjunga på detta vis och att han har en sådan här röst!


Aaaahhh!!!! Fick precis ett samtal från Björk och hon har fått en familj i Hampstead!!! :D Wiiiieeee ^^ Gud vad bra och vad glad jag är för henne!! Det enda molnet på himlen är att hon flyttar redan 3 augusti! Hela 20 dagar innan mig! Vi som planerade att ha avskedsmiddag ihop :( Eller ja, vi och vi...det var mest jag som planerade det :P Men vad jag är glad för henne ^^ En finlandssvensk/brittisk familj ska hon jobba hos :D I'm happy!

Mr. Brightside


Fy bubblingen vad jag är trött efter min första dag på jobbet. Fick jobba över en halvtimme dessutom. Phewphew. Och efter jobbet så var det bara till att åka hem och börja städa för jag har haft "hudvårdsparty" här hemma idag. Mutti hade bakat kärleksmums så jag slapp baka rulltårta som jag hade tänkt mig, och tur det för det hade jag inte hunnit med i alla fall. Oh well. Nu har jag i alla fall lärt mig och sminka mig, syrran ska lära sig att sminka sig på tisdag nästa vecka och mutti och syrrans kompis är x antal hundralappar fattigare.

Nu skall jag alldeles strax krypa ner i sängen och titta klart på Casper som jag påbörjade igårkväll. Idag så drömmer jag om en höstdag i London igen. Ack vad jag längtar. Mitt hjärta värker lite varje gång jag tänker på London och alla lyckliga själar som redan är där.

and so I am alone yet again...


Fy bubblan vad ensamt det blev helt plötsligt...Michelle är hemma hos sig igen och jag är ensam kvar ute i skogen. Skjutsade henne till tåget under eftermiddagen och sedan dess har jag haft extremt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra så jag bara går omkring och vandrar runt i huset. Det är tyst och tomt.

Men jag har haft det väldigt bra de senaste 12 dagarna. Vi har hunnit med en hel del. Turistat en heldag i Karlsborg, shoppat i Skövde, sett Eclipse på bio (underbar film!), badat tusen gånger, plockat blåbär och bakat en blåbärspaj, smygit med hemliga saker, sett fel på en död hare och en katt, jag har lärt mig köra automat, gått många promenader, upptäckt ny bra musik, spelat Okami och Spore, sett på massa härlig anime, ätit massa godis, blivit uppätna av bromsar och mygg, spelat minigolf vid kanalen och skrattat mångamångamånga gånger.

Det som gör detta avsked mer sorgligt är att jag inte vet när jag får se henne nästa gång. Det var sista gången vi träffades innan jag flyttar till London. Hon ska komma och hälsa på mig någon gång. Men vi vet inte när det blir. Det var ju tänkt ett tag att hon också skulle söka och jobba i London...men efter diskussioner och funderingar så kom vi fram till att det är bättre att hon stannar hemma, får livet på rätt spår igen osv. Hon och hennes pojkvän gjorde slut i tisdags och hon känner sig inte redo för att åka iväg just nu. Och jag håller med henne, det är bättre att hon stannar hemma och fokuserar på att må bra igen innan hon åker iväg för att jobba utomlands.

Sigh...
Michelles katt Wictor låg ofta uppe på hennes rum och gjorde oss sällskap


Miches fina hus, första gången jag såg det utan massa snö omkring! Gudars vad fint de bor!


De har näckrosor i sin lilla damm


När vi kom hem till mig så låg det två svampar och väntade på oss. Jag behöver bli större och modigare och Miche behöver hjälp med att starta upp ett nytt liv. Kunde inte passat in bättre.


Jag köpte en ny mysig tröja som går sönder hela tiden. Men den kostade bara 49kr så det känns okej ändå


köpte även ett fint gult linne och upptäckte att jag ser brun ut i gult och att det är en färg som passar mig ganska så bra.


var tvungen att äta något när jag kom hem trots att jag inte var hungrig så jag slängde ihop en omelett...kryddad med dill och gräslök. Inte supergott men funkade. Tog mig 20 min att tvinga i mig maten.

Living on the bright side of life


Idag så planerar Miche och jag att dygna. Får se hur det går :P Haha, jag misstänker att jag lär sova rätt gott om några timmar. Oh well, I'm gonna give it a try anyway. Imorgon ska vi stanna hemma för första gången sedan vi kom hem till mig. När vi va uppe hos henne så va vi hemma varje dag i stort sett. Här ute så har vi varit ute varje dag. Igår var det en heldag i Karlsborg och idag blev det en heldag i Skövde. Vi såg Eclipse på bio och I'm in love (again). Jag är varken team Jacob eller team Edward. Jag är team JASPER!

Jag köpte Spore inne i stan idag så det är med hjälp av det som jag ska hålla mig vaken hela natten. yay! Fixa hennes jobbansökningar ska vi göra också. Så hon kan skicka in dem till Marie och förhopningsvis få jobbet som personlig assistent in Londonium :D

Speechless


Jag och Miche har precis tittat på How to train your dragon och jag är helt speechless. Så jäkla söt drake!! Åh I think I'm in love! Toothless var söt verkligen hela filmen igenom ^^ Jag vill också ha en drake :(












I better start practising


Jag tänkte att jag kan ju lika gärna blogga lite medans jag väntar på att Miche ska vakna :P Jag vaknade 9.11...nu är klockan 10.43 och hon sover fortfarande lika tungt xD Oh well, jag har roat mig med min dator ändå så det är nemas problemas. Nackdelen med att vara morgonpigg när man sover över hos folk :P

Jag har suttit och tänkt lite på mitt kommande äventyr och insett att jag måste börja öva min strykning asap. Typ direkt när Miche har åkt hem den 18 juli så måste jag börja öva! Självklart kan jag stryka redan, men att få det att bli snyggt är en annan femma. Och sen alla veck på skolkjolar och skjortkragar osvosv. Det har jag ens aldrig gett mig på tidigare! Så ja...ironing practise will begin June 19! Sen måste jag få ändan ur vagnen och ringa försäkringskassan också och fixa en sån där försäkring för au pairer. Det får bli den 19 det med då. Det kommer indeed bli en busy day.

Ooh, titta här. Nu fick jag sällskap av fussen Wictor också. Han är lite söt ^^

Longing for...


Så nu var det färdigjobbat för ett tag igen då. Nu jobbar jag inte förens 19 juli igen. Men då börjar det på allvar. Kommer bli kul :)

Efter jobbet idag så åkte jag in till Karlsborg och besökte biblioteket...tittade igenom deras London-utbud vilket inte var mycket att hurra för och gick därifrån med tre böcker. En receptbok, en roman och en poesibok. Nu har jag lite att göra i alla fall ^^

Imorgon tar jag "semester" från allt vad internet och sådant heter, nästan i alla fall. Jag ska åka upp till min kompis i Västmanland så uppdateringar kommer inte ske särskilt ofta om inte något totally superawesome händer. Jag är där uppe 7 - 13 juli och sen följer hon med mig hem och stannar här 13 - 18 juli :D Kommer bli två grymma veckor! Mycket sol och mycket bad :) I like it!

Nu ska jag ta tag i packningen igen och försköka klura ut vad jag ska ta med mig imorgon!

off to work


And now I'm off for another day at work! Gillar mitt jobb, träffar nya människor varje dag, gör deras vardagar lite roligare, får dem att må lite bättre :)


Do what you want to do


Jag hade ju tänkt att ta upp springandet idag igen...men jag tror jag skippar det. Jag orkar inte idag. Mina ben är möra efter att ha simmat länge och sedan cyklat hela vägen hem från Koberget (uppförsbacke hela vägen) plus att jag känner mig lite depp ikväll. Så det blir nog till att dricka upp mitt pepparmintte och sen kura ihop sig framför tv:n och titta på en mysig film. Jag kan ju trösta mig med att jag i alla fall har promenerat i 30 min, cyklat i 25 min och simmat i 30 min.

Oh well...imorgon är det min första dag på jobbet. Ser fram emot det faktiskt. Saknar att ha något att göra på dagarna så det kommer bli kul. Ska åka till Tibro efter jobbet och hälsa på en kompis lite snabbt och så ska jag packa ihop det sista i min lägenhet samt stänga av kyl och frys.

Och just nu så längtar jag intensivt efter en höstkväll i London igen.

peppermint


Visst är det typiskt att det ska komma ett sånt där härligt sommarregn när man sitter inne och äter och därför inte kan ge sig ut på en löprunda och bara njuta av det varma spöregnet och den strålande solen? Menmen, jag hoppas det blir fler tillfällen. Jag har i alla fall tagit årets första dopp i Viken idag :) Det var jättevarmt och skönt i vattnet så jag funderar på om jag ska cykla ner dit imorgon med. Imorgon ska jag ta min löprunda också. Ser fram emot det. Känner mig full av energi och jag hoppas att min härliga allergi inte ska ställa till med bekymmer imorgon.

Nu skall jag avnjuta en mugg pepparmintste, läsa londonbloggar och sen ska jag väl gå och knyta mig. Gick upp kvart över sju i morse -.- Imorgon ska jag fixa mig en lyxfrukost bestående av vaniljyoghurt, egenodlade jordgubbar, torkade aprikoser och ett digestivekex. Mmm...längtar! Tänker sitta ute på altanen och äta den också. Är det sommar så är det!

Strawberries


Är hemma hos mutti och vati igen för några dagar. Veckan hos syster yster i S-torp har varit grymt bra. Jag fick en jättefin klänning av syster yster igår! Jag är typ kär i den ^^ Har inte tagit något kort på den så jag slänger upp en bild lite senare. Den är i alla fall beige med blommor på.

Mutti plockade upp mig i Kbg idag och sen åkte vi till Forsvik för att gå på marknad. Var tänkt att jag skulle träffa Alex där men hon kom så sent så mutti och jag hann tröttna att gå runt där i värmen så det blev inget med det. Hoppas jag kan träffa henne på måndag efter jobbet istället :)

När jag kommer hem till gården så möts jag av en vit altan och ett överfullt jordgubbsland. Har plockat av alla mogna jordisar nu och har precis avnjutit en lunch bestående av jordgubbar och vaniljyoghurt. Mumma!

vita altaner är inget snyggt...lyckligtvis så ska den målas i en brun färg imorgon eller senare ikväll


Sitter ute på altanen nu med min lilla dator och roar mig bäst jag kan. Det är lite för varmt just nu för min smak. I alla fall för varmt för att göra något vettigt. Så det blir en ganska lugn dag. Senare ikväll när det svalnat av lite så ska jag ut och gå/cykla. Har bestämt mig för att börja springa imorgon istället för då stämmer mitt schema med den 20 juli. Perfekt.

Jag är lite (läs väldigt) avundsjuk på alla de som börjar förflytta sig mot London redan nu. Jag själv har 51 dagar kvar innan jag flyttar. Men jag vet att de dagarna kommer gå fort för jag har fullt upp hela tiden nu fram till flytten. Än så länge så får jag dock trösta mig med att skriva till och stryka på min London pack-list.

....

nu fick jag lust att ge mig ett sånt där löfte som jag ska hålla bara för att bevisa min motivation och diciplin. F.o.m 20 juli t.o.m 20 augusti ska jag springa en 30 - 40 min löprunda varje dag. I will do it, and I will succeed. Yes! Innan den 20 juli med start imorgon (åker hem till m och v då igen) så ska jag ta upp mitt springavarannandag igen. Nu tänker jag inte ta hänsyn till att jag fortfarande(!!) är småförkyld efter studenten. Släng dig i väggen förkylning!

Liseberg!


Igår var syster, syskonbarnen och jag på Liseberg ^^ Fötterna var rätt ömma efter dryga 9 timmars ständigt promenerande. Men om vi hade kul! :D Vi sprang omkring och åkte allt möjligt. Vi alla började med Lisebergsbanan (är ju lite av tradition att börja med den) och sen delade vi upp oss en stund. Jag och syrran sprang till Uppswinget och åkte den två gånger på raken för det var ingen kö alls. Efter det mådde vi lite illa och våra hjärnor mådde ännu sämre. Så vi tog det lugnt i parisehjulet ett tag. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Vi åkte massa grejer i alla fall och vi åt mat och supergod glass med chokladsås och några kexstänger. Bitvis sprang vi omkring tillsammans alla fyra, ibland var vi tre och ibland var vi två och två. Vid 7-tiden lämnade Ica oss för hon skulle åka ett tidigare tåg hem. Så då var det bara jag och pojkarna kvar, ja...inte ensamma på hela liseberg då förstås, men det hade varit något det. Vi åkte lite till, försökte vinna på olika hjul (D lyckades vinna en daimpåse) och sen avslutade vi med Balder. Vi var lagom trötta när vi satte oss på tåget hem. Vi var där en halvtimme innan avgång men hellre det än att komma med andan i halsen. Plus att vi fick bra platser när vi var så tidiga. Det tråkiga var att mitt emot oss så satt det ett gäng extremt jobbiga fjortisar och snackade och skrattade konstant. Ingen hänsyn till oss trötta människor som försöker sova på tåget. Åhånej, här ska vi snacka killar som står på rad för att bli ihop med de här fjortisarna, fester och fylla som är så jävla kul och så hittar vi på lite roliga meningar också och härmar katter. Ja men visst! Gå och dö hade jag lust att säga till dem...men jag orkade inte. M och jag satt och himlade med ögonen åt varandra nästan hela vägen hem. Det mina vänner är 1 ½ timmes ögonhimlande. Inte illa. Gud vad jag hatar fjortisar.

tar den här bilden bara för att M gör rock-tecknet åt Ica som leker fotograf xD


Ducken som gjorde oss sällskap när vi åt


Stackars barn...det är inte lätt att gå på Liseberg tillsammans med mig och min syster


Liten kort rastpaus när vi tuggade i oss vår medhavda matsäck. Kunde inte låta bli att ta kort på pojkarna när de låg/satt såhär :)

RSS 2.0