Poker face

Tänkte sätta mig här och göra en summering av mina dagar i S-torp men det får nog bli en annan dag. Vill ju kunna lägga upp bilder till det jag skriver men jag hittar inte min kamerasladd. Tänk om jag glömt den i Tibro! *Lite lätt panik* Jaja, det får väl gå ändå antar jag.

Jag har ätit sjukt mycket godis de här dagarna...det är äckligt hur mycket godis jag har ätit. Imorgon är det ny månad och jag ska ge mig själv ett nytt liv som en tidig födelsedagspresent. Ny månad = ny start till ett mera välmående och friskare jag. Jag ska äta nyttigare och jag ska bara tillåta godis och andra sötsaker en gång i veckan (två ggr vid speciella tillfällen). Och så ska jag slänga in daglig träning. Nu när vägarna börjar bli fina igen så kan man ju faktiskt ge sig ut på härliga löprundor igen. Mina gamla löpskor har gått sönder så jag fick ett par nya fina Nike Air av Mutti idag. Vielen dank!! De är sådana där roliga skor med fjädring i hälen så man typ "flyger" fram. Premiärturen ska tas imorgon. Inviger med 8km. Det var länge sedan jag sprang så länge så vi får se om det håller hela vägen. Men det hoppas jag att det gör. Annars så pushar jag mig själv. Jag har ju bara fyra anledningar till att stanna after all...1. Jag måste spy, 2. Jag svimmar, 3. Jag dör och 4. Jag är hemma igen och har sprungit den tänkta rundan. Funkar skitbra faktiskt.

Det får räcka för denna gång, vill ha bilder att lägga ut och sparar summeringen till en annan gång. Har inte hört något mer från SC sedan i fredags. Snyft. Tänk om det inte är någon som vill ha mig? Jag drömmer mardrömmar om sådant om nätterna nu. Inte så kul.

Det här är föresten ett väldigt kul spel som min syrra tyckte jag skulle börja spela. Är jag fast eller vad nu? xD Igårkväll satt jag och syrran vid var sin dator (bredvid varandra) och pokrade. haha. Vi hade ett litet minilan kan man säga :)

I want candy

Eller inte...godis är det sista jag vill ha nu känner jag. Mår illa som tusan och hoppas att det går över snart. Vill sova. Jag har infört godis = lördag i mitt liv nu igen och denna gången ska jag ta mig tusan klara det.

I natt ska vi ställa om klockorna! Framåt en timme med dem bara! Lite tragiskt att man får en timmes mindre påsklov tack vare det. Oh well, that's life I guess.

Det har blivit en film och spelkväll här i S-torp ikväll. T kom hit och gjorde oss sällskap. Jag kickade ass på UNO, dock blev det inte lika mycket ass kicking från min sida när vi spelade fia med knuff. Men som alltid så har vi sjukt kul när vi har våra spelkvällar :) Haha, stackars lillebror satt bredvid mig och fick snällt ta emot tre stycken +fyror i samma omgång xD Tyckte lite synd om honom. Men bara lite.

Nu ska jag sova. Hoppas att inte voffet kommer och plaserar ännu en blöt snok i ansiktet på mig. Det är inget trevligt sätt att bli väckt på bara så ni vet.

London bridge is falling down

Åh jösses. Nu känns det verkligen verkligt det här med Au Pair. Igår när syster S, hennes kompis K och jag satt och spelade Hollywood så ringer telefonen. S går för att svara och är borta i kanske 10 minuter. Sen kommer hon ut i köket igen, räcker mig telefonen och säger "London calling". I andra änden av luren fanns Marie från SC. Snacka om att jag blev helt paff! Jag skickade in min ansökan i tisdags och hon ringer redan på fredagen. Jag trodde att hon kanske skulle kunna ringa nästa vecka eller veckan efter det, trodde verkligen inte att det skulle gå så fort! Jag och Marie pratade i ca 40 minuter om dittan och dattan, om jag visste vad som räknas av en när man är Au Pair, hur gammla barnen skulle vara, hur många, några husdjur? osv. osv. Samtalet flöt på hur bra som helst och när jag sa att jag kunde vara blyg ibland så sa hon att hon hade svårt att tro det för det gick så bra för mig nu. Då blev jag ännu gladare än vad jag redan var ^^ Känns som en belöning för mödan för jag har jobbat med att inte vara lika blyg längre och jag tycker själv att jag har gjort stora framsteg där och att få det bekräftat sådär är ju jättebra! Hon undrade lite mer om mina intressen och min skola, lägenhet och allt sånt där. Sen innan vi lade på så sa hon att hon trodde hon hade en passande familj till mig. Seriöst, det samtalet gjorde verkligen min dag igår! Har inte varit så glad på länge! Det är verkligen på gång nu! Helt otroligt! Jag kommer verkligen flytta till London under sensommaren/hösten! :D

Om ca 6 månader kommer jag äntligen få befinna mig i denna underbara stad once again!


Sun is shining over the rainbow

Filosofiprovet gick bättre än förväntat, kanske till och med kan hoppas på ett VG. Det vore ju väldans trevligt om så var fallet. Jag skrev på alla frågor utom 1..nr 9. Vad är platthet. Hade totalt glömt bort vad det var för något och kommer fortfarande inte på vad det är. Jag vet att jag tittade i mina papper efter att jag lämnat in provet och tänkte "Men ja! Det var ju DET det var! ÅHHH!" Men nu så har det försvunnit igen. Oh well. Nu är provet gjort i alla fall. Känns väldigt skönt må jag säga.

Imorgon ska jag ha Engelska C prov...kruxet är bara att jag inte hittar mina papper igen. Hittade dem häromdagen i skåpet i skolan men nu är de borta igen. Suck. Jag har verkligen ingen ordning på mina grejer just nu känner jag. Men men, imorgon kommer Mutti och systrar hit och äter våfflor med mig ^^ Sen ska jag följa med den ena systern hem. MOROTSKAKA!!! :D Jösses, jag kommer gå upp så mycket i vikt under påsklovet (som jag alltid gör under lov, -.-). Nej men jag ska försöka träna mer bara så kanske jag slipper gå upp så mycket i alla fall. Trivs ganska så bra där jag är nu, även om jag önskar att fettet kring mina knän kunde försvinna. HATAR mina knän. Bah. Mina systrar har fina knän. Knän, (ben över huvud taget) är min svaghet. MENMEN! Nu ska vi sluta prata om det. Finns ju folk (host) som stör sig på när jag snackar on and on om min viktfixering.

Jag borde städa lägenheten inför morgondagen...för att inte tala om diska! Har ett helt berg ute i köket. Inte acceptabelt. Så varför diskar jag inte? Jag är för lat helt enkelt. Diskar imorgon istället....när jag verkligen MÅSTE diska för det är slut på knivar och man behöver kniv till våfflor. Mmm...våfflor ^^

Tänk vad mycket lättare mitt liv skulle vara om jag hade sån där überhög ämnesomsättning så jag kunde äta precis vad som helst och hur mycket som helst utan att gå upp ett endaste gram. Ah, det vore himmelriket asså.

En annan sak, när jag gick hem från skolan idag så sken solen så varmt och gott på mig och jag såg både krokusar och snödroppar i lite olika trädgårdar. Tror faktiskt våren är på väg nu ^^

Jag längtar till sommaren <3


This is my philosophy

Wohoo! Vilken spurt jag fick till i slutet av löprundan idag! Det brukar alltid annars vara Björks om spurtar medan jag kommer flåsande långt efter. Men idag så var det tvärt om!! HAHA! Jag är glad  ^^ Vi håller alltid ett mycket högre tempo än vad jag är van vid när vi springer tillsammans än om jag springer ensam. Vi höll samma höga tempo idag också men idag hade jag sjukt mycket energi så när hon sa, som hon alltid gör, "Kom igen nu Anneli! Nu spurtar vi!" så bara jag sköt iväg som skjuten ur en kanon och sprang om henne och kom först hem igen! Okej, jag måste erkänna att det kändes som om jag skulle spy ut alla inälvor de sista 20 metrarna men ändå. Det var härligt! Nu måste jag dock ägna mig åt något mycket mindre härligt...filosofi. Har ett stort filosofiprov imorgon och jag kan typ inget. Har läst de båda kapitlena i boken, mina anteckningar och häftet vi fick ut av läraren. Ändå har inget fastnat. Känns lagom kul. Oh well. Det får gå som det går. Nu ska jag brygga mig en härlig kopp grönt te och sätta mig i sängen och plugga. Choklad hade inte varit helt fel känner jag.

Jag roade mig förut med att riva mina jeans. Kanske ska köra på detta mode i sommar? När skolan slutat så klart. Annars vågar jag inte ha dem xD Ska försöka snygga till dem lite också.


Föresten är det något fel på min mobil...jag har kvar alla mina kontakter och så, men det tror inte min mobil. Istället för namnet på personen som sms:ar mig så står det nu +46 och sedan personens nummer. Det är skitjobbigt för jag kan ju inte vem som har vilket nummer! Gah! Någon som vet hur jag ska göra för att få bort skiten så att det står namnen igen? Har tömt inkorgen (ca 2200 sms) och jag har startat om mobilen, plockat ut simkort och ja jag vet inte vad. Ändå så står det bara +46 och sen personens nummer. HJÄLP!

It's a hard world we're living in

Stannade hemma från skolan idag. Mådde inte bra igår och mådde inte mycket bättre imorse. Har börjat få extrem huvudvärk ofta nu. Vilket inte är bra för det förbättrar knappast min situation i skolan. Suck.

Men i alla fall. Idag har jag bakat massor med kladdkakor för det ska min lärare ha imorgon. Den sista står i ugnen nu faktiskt. Det luktar kladdkaka i hela min lägenhet. Till och med inne på toan, vilket får mig att aldrig mera vilja äta kladdkaka. Urk.

Har pratat med Marie på SC idag och hon sade att det gick alldeles utmärkt att skicka in sina foton per mail och resten via brev. Så gissa vad jag har gjort idag? Correct! JAG HAR SKICKAT IN MIN AU PAIR ANSÖKAN!!! :D Jag måste erkänna att mina händer darrade lite när jag stoppade ner brevet i brevlådan. There's no turning back now! But it feels great! Det känns så overkligt! Jag har gått och längtat efter det här så länge nu och nu har jag gjort det! Helt insane!

Anyhow, bäst att jag fortsätter plugga filosofi. Har läst första kapitlet nu. Bara ett kvar. Sen ska jag sammanställa de båda kapitlen, skriva ner det som är viktigast osv.

Kladdkaka i ugnen!

Hey soul sister

Slapp dag i skolan (som vanligt på måndagar). Hem och slappa lite till. Mot Karlsborg och vårdcentralen. Vänta i 50 minuter på att bli insläppt till doktorn. Få stämpel och underskrift på Au Pair pappret, slippa betala, försöka hitta frissa, hitta frissa, klippa bort allt slitet hår, promenera med vän i 50 min, impulsköpa en film, plugga, baka, bli sjuk.

Ja, det sammanfattar väl min dag ganska bra tycker jag. Jag stannar hemma från skolan imorgon. Mår verkligen inte bra just nu. Känner mig alldeles febrig och varm plus att jag bråkat med S. Klockan är inte ens 22.00 och jag ligger redan i sängen. Bara det tyder på att jag inte mår bra. Har ingen matlust över huvud taget. Har prov i filosofi på torsdag. Känns inte kul för fem öre. Det blir till att hårdplugga imorgon och på onsdag. Det är kör imorgon också. Får se om jag går. Har inte varit där på två veckor men jag känner faktiskt inte för kör just nu. Men jag ska nog gå imorgon i alla fall om kroppen tillåter mig.


Kidnap the sandy claws

Idag har jag bara tagit det lugnt. Älskade syster kom hit idag och vi såg på filmen Precious, en riktigt hemsk film, och så färgade jag hennes hår. Hon gick från blond till röd/brun. Resultatet blev skitsnyggt och det känns lite som att ha tillbaka sin gamla syster. Jag är väldigt avundsjuk på henne för hon passar verkligen in ALLA hårfärger. Jag passar bara i blont eftersom det är det jag är naturligt och därför har ljusa ögonfransar och ögonbryn. Jag vill kunna vara snygg i svart hår. Men det är jag dessvärre inte. Snyft!

Efter att syster gått så bakade jag bröd. Hittade på ett eget recept som blev riktigt lyckat må jag säga. Åt av brödet till kvällsmat och det var supergott! Slänger ut receptet här så ni också kan få njuta av goda smörgåsar ^^

Annelis egenpåhittade bröd

50g jäst
50 g flytande margarin
1 dl lättmjölk
1 tsk salt
3 dl dinkelmjöl
1 dl grahamsmjöl
30g riven morot

Smula jästen i en bunke. Värm det flytande margarinet och mjölken till fingervärme. Häll i bunken med jästen och rör tills jästen smält. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt jäsa under bakhanduk i 30 min. Knåda till degen och lägg den i en avlång form. Låt jäsa ytterligare 30 min under bakduk. Sätt ugnen på 220'C. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 20 min.

Härligt nygräddat bröd!


Min kvällsmat fick bestå av ett klyftat äpple, två skivor nybakat dinkelgrahammorotsbröd och en skiva köpt limpa för åtgångs skull. Mycket mumsigt var det. Och så en mugg grönt thé förstås ^^

UF-mässa i Tidaholm

Pust, suck och stön en sådan helg det har varit. Fredag och lördag var busy busy med företaget och UF-mässa i Tidaholm. Jag och E åkte fyllde bilen med allt vi behövde och åkte till Tidaholm efter skolan på fredagen. Kostaterade snabbt att vi inte kunde jobba där så vi lastade ur bordet och sedan åkte vi hem till E i Hjo och jobbade där istället. Kände mig väldigt estetisk där ett tag med pensel och vinglas i högsta hugg. Jag älskar vinet Tre Apor. Hur gott som helst!
I alla fall, vi målade och hade oss hela kvällen i stort sett. Och så bakade vi en tredubbel sats med minimuffins som vi skulle bjuda på nästkommande dag. Vi stupade i säng rätt tidigt den kvällen må jag säga.

Lördagen då. Den stora mässdagen. Dagen D eller vad man nu ska säga. Vi gick upp tidigt och åt frukost och lastade bilen med det vi fixat kvällen innan. 07.50 var vi på plats i Tidaholm igen och skulle börja bygga upp våran monter. Det gick ju sådär kan man säga. Den "superbra" tejpen vi fått av UF var ju inte alls vidare superbra. Den var snarare superkass. Lätt frustrerade och ganska arga gick vi omkring och svor. 08.30 pallade vi inte mer utan satte oss i bilen igen för att åka och leta efter ett ställe där man kunde köpa tejp tidigt en lördagsmorgon. Svaret blev Konsum i Tidaholm. Vi köpte på oss massor med tejp. En rulle silvertejp och tre rullar vanlig genomskinlig tejp. Sen åkte vi tillbaka till mässhallen och började bygga. Finally så stannade tapeterna uppe på väggarna. Vi hade byggt klart runt 9.30 tiden och hade då närmare en timme på oss att bara gå omkring och njuta av att se andra slita och stånka med sina montrar.

Sedan när mässan hade börjat så var det bara att stå där i sin monter och le mot folk och försöka få dem intresserade av vad vi hade att erbjuda. Både E och jag undrade många gånger vad sjutton vi gjorde där eftersom vårat företags målgrupp är Tibro och Hjobor. Vi sålde inte mycket och vi var inte så jätteaktiva heller för den delen. Framåt 14-tiden var vi trötta, hade ont i fötter och smilemusklerna och allmänt lättirriterade. 15.00 tog det slut och vi kunde pusta ut. Jag, E, L och M hade picknick i L och M's monter. Det var massa mys. Chips, vatten och ballerina satt fint.

16.00 var det massa priser som skulle delas ut. Två av företagen från min klass kammade hem några priser och det var riktigt kul. :) Efter prisutdelningen så fick vi riva ner våra montrar och städa upp efter oss. 18.05 satte vi oss i bilen och åkte hem mot Hjo. Vi var sjukt trötta båda två och ville bara hem och sova. Mutti och Vati kom och hämtade mig i Hjo sedan och skjutsade hem mig till Tibro. Älskar mina föräldrar som ställer upp bara sådär. <3

Såhär såg våran monter ut. E står och posar så fint :P


Tjejerna som hade denna monter går i min klass och de kom tvåa i "Bästa affärsplan" och trea i "Bästa tjänst".


Det är fint när man stavar fel i sin monter också :P


I denna monter satt vi och hade picknick sedan när mässan var slut. Det var massa mys ^^


R och A. Vad ska man säga om dom. De är sjukt sköna! xD
Lite avundsjuk på R som vann en stor godisburk var jag allt.

I'm on my way

Tjohoo! Awesome day today! Började lite halvtaskigt med Helena men sen var det bara awesome from that point and til now. Snart ska jag och Björk åka in till Skövde och möta upp Linn och så ska vi gå och se på Alice in Wonderland ^^ Ser fram emot det :) Jag har gjort mig iordning nu och sitter och lyssnar på The Proclaimers och taggar xD Haha, The Proclaimers är awesome!

Annars har denna dagen varit rätt ovärd (ovärd men ändå awesome). En lektion i skolan (var ledig på förmiddagen pga Helena) och engelska C var inställd för ,hör och häpna, JENNY VAR INTE DÄR!! Vi har typ haft fyra eller fem lektioner denna termin...inte fullt lika awesome. Men men, jag får väl göra provet imorgon istället. Men det skjuter ju upp IE:n ännu mer. Suck.

Efter skolan så stack jag och Björk ut på en härlig löprunda. 30 min i högt tempo so vi sprang kanske 6 eller 7 km. Brukar ta mig 30min att springa 5km annars. Sen var det snabbt in i duschen när man kom hem igen och föna håret torrt. E skulle ringa närsomhelst och säga hur dags de kom till Tibro så jag kunde skjutsa hem henne och hennes mor till Hjo och sedan åka hem igen med deras bil xD Men nu har vi ju bil till helgen i alla fall. Det om något är awesome.

Jag har börjat använda ordet Awesome väldigt mycket känner jag. Men jag tycker inte det är så farligt. För awesome är ju ändå ett positivt ord. Hmm...jag vill till London.

På tal om London...jag gick till Polisen idag också och försökte få ett utdrag ur mitt brottsregister...det gick inte. Jag är tvungen att skicka brev upp till Kiruna av alla ställen. Vilket lär dröja eftersom man då även ska skicka med en kopia av sitt pass. Jag har ingen kopiator och ska inte hem till Mutti och Vati på bra länge nu. Buhu. Det är ju snart dags att skicka in min ansökan för guds skull!! Den 6:e april lägger jag brevet på lådan ^^ (om jag fått polisregisterutdraget förstås)

Och en sak till...Morrissey är också awesome!

Nu är det dags för FILM!! :D

Vi har det bra, vi här bak i bilen

Yaay! Vati har äntligen slagit sag i saken och köpt en ny bil! Det blev för mycket för honom när den gick sönder på vägen hem från Fagersta xD Hihi. Han, Mutti och jag var inne i Skövde igår och tittade runt på massa olika bilar. Vi hade tittat på en Renault Megane på internet innan och var inställda på att köpa den bilen. När vi kom till bilfirman ville vi inte ha den längre. Bilen var bara en stor besvikelse och stackars Vati blir rätt nedslagen. Efter att ha åkt runt till flera bilhandlare så tänkte vi "jaja, en tur till volvo kan ju inte skada" så dit åkte vi. Och där hittade vi bilen! En jättefin röd Volvo V50 blev det ^^ Vati och jag gick och slötittade på alla bilarna som fanns där och sen så såg vi en fin bil för 114.000 kr, som hade gått 7800 mil och bara var 5 år. "Neej, den måste vi ju nästan bara ha" säger Vati. "Är det drag på den?" Jag går och tittar om det är drag, det är det. "DEN TAR VI!" utbrister då Vati av lycka. Han tittar runt lite mer på bilen men inte ens fem minuter senare så sitter vi i bilen och tar en provtur. Han sjunger lovsånger (inte riktigt, men han lovsjunger bilen och dess finesser i alla fall). Tillbaka hos volvo så lovsjungar han den lite till och prutar ner priset en del och sen är köpet klart. Tihi ^^ Äntligen säger jag bara!

This is what Vatis new car looks like ^^ Isn't it lovely? :)

Idag så hade E och jag redovisning av vårat företag i Svenska C-kursen. Det gick hur bra som helst och jag ordbajsade inte riktigt lika mycket som jag brukar. Ordbajset är inget jag kan kontrollera tyvärr. Efter redovisningen gick vi hem till mig och bakade bullar och tekakor för vi hade en leverans idag och så har vi en leverans imorgon. Vi passade även på att baka massor med minibullar som vi ska bjuda på när det är mässa i Tidaholm på lördag. De är jättesöta ^^ Slänger in en bild på dem lite senare tror jag. Hittar inte kamerasladden för tillfället.

Pictures from the weekend

Sådär ja, då var man hemma i skogen igen. Det var en mysig och trevlig resa. Tid med bara Mutti och Vati och jag kan faktiskt säga att jag inte blev irriterad på någon av dem NÅGON GÅNG!! Helt amazing! Hela lördagen satt vi fast uppe i stugan och kunde inte ta oss någon stans för i fredags när vi åkte hem från Fagersta så gick bilen sönder igen. Wohoo!! Men tur att Vati har en så snäll chef (mer kompis än chef faktiskt). Chefen kom upp idag med sin starka volvo och en bilkärra och så kunde vi ta oss hem safe and sound ^^ På lördagskvällen bänkade vi oss i soffan framför tv:n tillsammans med en chipsskål och tittade på Melodifestivalen. Vati och jag hamnade i en livlig diskussion om vem som skulle vinna och varför. Hihi, ganska kul ändå xD Tänkte också slänga upp lite bilder nu ifrån min lilla semester tillsammans med M och V. Enjoy!

This was our cottage ^^

This was my room


The kitchen


"Tv-rummet"


På fredagen åkte vi in till Fagersta där jag mötte upp min tvilling och åt thaimat ^^ Kycklingspett, ris, sallad och jordnötssås <3


Jag bekantade mig med en söt älg under lördagen


Och såhär såg det ut när vi åkte hem idag :)


Sen ikväll så har jag även bakat minimuffins. Ett test inför kommande helgs UF-mässa.


Living in a cottage

Det är hur mysigt som helst här uppe i Kloten! Enda nackdelen är ju att det inte finns någon dator så både Vati och jag får smått nojan här, haha. Men det finns ju denna dator i receptionen som man får låna en kvart åt gången. Jag är ute och utforskar stället och passade på att smita in här och låna datorn så jag kan läsa alla mina bloggar ;) Jag är nog bara lite bloggberoende. Haha.

Mutti vill hyra en stuga här i sommar igen och jag är på (om jag inte jobbar då förstås). Det finns inte så mycket att göra här nu på vintern men på sommarn så finns det MASSOR att göra!

Oh well, bäst att jag skyndar på nu om jag ska hinna läsa mina bloggar. Fem minuter har redan gått!

Let the sunshine in

Fy bubblan vilken härlig dag det är idag! Och vilken kontrast i humöret det är idag jämfört med igår! Igår var jag stressad, arg och hade huvudvärk i stort sett hela dagen. Idag är jag glad för imorgon åker jag på semester, engelskaprovet var hur lätt som helst, jag har tagit kontakt med en familj in Londonium och jag mår bara helt enkelt bra :) Det gör faktiskt inget att jag vaknade två timmar tidigare än vad jag behövde göra imorse.

Fick ett samtal förut när jag gick och fönstershoppade på ICA som var ifrån Helena. De hade tittat på mina blodprover och konstaterat att jag har järnbrist så nu ska jag knapra järntabletter i 150 dagar. Vart hamnar vi då? *går och hämtar kalendern och börjar räkna* Aha! Jag ska äta järntabletter fram till typ den 8:e augusti. Jippie! Eller inte...oh well. Vad händer om man har järnbrist föresten?

Mmm...mumsiga järntabletter

Out of my head

Jag har en sådan extrem huvudvärk så det finns inte. Jag har massor jag måste göra. Så många krav. Så lite ork. Det är kör idag mellan 17.30 - 19.00. Jag kommer inte gå. Huvudet mördar mig plus att jag måste plugga inför ett stort engelskaprov imorgon. Känner ingen lust. Jag vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och sova. Jag orkar inte ens ge mig ut i det härliga vädret och gå en promenad. Det är för kallt idag. Jag har frysit som en gnu i antarktis hela dagen och att vara utomhus hjälper inte det precis. Helst av allt vill jag inte gå till skolan imorgon, skulle vara skönt att vara hemma. Men jag har ju provet som måste göras. Och jag är redan ledig på torsdag och fredag. Men jag orkar seriöst inte. Jag är så trött hela tiden. Så slut. Idag är jag mest trött och besviken. Besvikenheten tar över allt annat och tömmer mig på energi och motivation. Jag förstår ditt val och klandrar dig inte. Men jag hade sett fram emot helgen. Med eller utan din svans. Och jag vet att du inte tycker om att jag skriver det här för jag klankar ner på dig och din svans. Men ja, bli sur och arg på mig då. Just nu orkar jag inte bry mig. Jag vill bort härifrån. Långt bort.

A curious thing

Imorgon får jag Amy MacDonalds nya skiva!! :D Kommer tyvärr inte kunna lyssna på den förens på onsdag eftersom idiotjag bytte adress på cdon och bad dem skicka skivan hem till Mutti och Vati. Snyft!

Idag har varit en bra dag. Lugnt tempo i skolan. Härligt vårväder. Helt okej besök hos tandis (bananlack ftw!) och bara en slappdag hemma. S ringde som vanligt och frågade om jag var hemma. Jag ljög lite och sa att jag inte var det. Vill vara ensam idag och han har en tendens att stanna länge. Fast jag ljög ju inte riktigt på riktigt. Jag VAR faktiskt inte hemma då när han ringde. Jag var på ICA och köpte hallon och bananer. Sen att jag sa att jag var hos Björk är en annan femma.

Det är så härligt väder ute nu! Det var 5,5 PLUSGRADER(!!!) när jag åkte hem från Karlsborg idag. Så otroligt härligt! Snön smälter sakta men säkert och hoppet om en sommar börjar återvända. Solen värmer och man får färg i ansiktet. Me love the spring!

Bjuder på en vårig bild idag.

ph: Melinda

Longing for summer

Om jag tar på mig somriga kläder, drar ner persiennerna och lägger mig i soffan med en bra tidning och lyssnar till bussarna som brummar utanför fönstret så kan jag nästan lura mig själv till att det är sommar. Eller i alla fall vår. Det är härligt att det är ljust ute så pass länge nu och jag längtar verkligen tills man kan sitta ute på balkongne utan att frysa ihjäl. Jag är trött på snö och kyla nu och vill ha barmark, fågelsång och en varm sommarkväll. Mmm...det skulle inte sitta fel om det var så imorgon när jag vaknade upp. Tror dessvärre inte att det kommer vara så dock.

Denna bild togs för nästan precis ett år sedan. Den 10:e mars 2009. Jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna ta ett lika dant kort den 10:e mars detta år.



My day in pictures

Började dagen med att åka in till Karlsborg och bli av med lite blod. 5 rör tog de från mig.


Väl hemma igen busade jag lite med fussen.


Jag bakade tårtbottnar och lade ihop dem så att tårtan ska safta sig inför morgondagen.


Jag gjorde två stycken blomgrupper till salsbordet.


Och slutligen så dukade jag salsbordet.


Jag gillar min nya kamera ^^

The process of cake making

Jobbet på vatis födelsedagstårta har börjat!

You don't know anything about me

Sitter hemma hos m och v nu, det ska bli skönt med långhelg ^^ Imorgon ska mutti och jag in till Karlsborg. Hon ska till frissan och jag ska till vårdcentralen och lämna massa blod till Helena. Sen ska vi även handla det sista inför lördagens festligheter. Jag ska baka en till tårtbotten och så ska vi lägga ihop tårtan. Det ska dukas inne i salen och jag vet inte allt vad som ska göras imorgon. Det kommer bli en busy day indeed. Men jag gillar sådana dagar. Ska försöka klämma in en promenad någonstans också. Det känns skönt att man har lite flera timmar på sig nu eftersom det är ljust nästan 12 timmar om dagen nu :)

Sitter och lyssnar på musik och äter Dumle i köket nu. Angus är galen och springer fram och tillbaka och gnäller. Mutti vandrar fram och tillbaka och grejar med småplock och vati är i badrummet. Det är en helt okej dag trots allt. Några saker hade kunnat vara bättre men det är min brist på kontroll som gör att saker som det sker och det ska det bli ändring på. Lyckades bra i alla fall tills jag kom hem hit :P


Dreaming about the future

Det finns ett flyg till London för 768kr på ryanair, försäkring + bagage + allt annat. Jag är så sugen på att bara köpa biljetter och dra. Men tyvärr går det inte för 1. Jag har inga pengar 2. Jag måste bli klar med skolan och 3. Jag har inget jobb än

Åh ge mig september nu, snälla! Låt de resterande 6 månaderna gå äckligt fort så jag kommer iväg någon gång. Jag vill bort här ifrån. Jag vill HEM!

6 månader kvar...6 månader kvar
9


Don't tell me that it's over

Wiiee ^^ Jag är superglad ikväll. Det var hur kul som helst att sjunga i kör igen :) Jag sjöng alt idag men jag ska nog be om att få byta till sopran för det passar nog mig bättre faktiskt.

Efter kören så gick jag hem och bytte om för sedan skulle jag ut och springa med Björk. Det var grymt utfriskande och vi förlängde våran vanliga runda rätt mycket så vi var ute i 40 min istället för bara 30 min. Både Björk och jag var på topp och det gick bättre än vanligt. Riktigt härligt var det. :)

En annan sak som har varit så grymt bra idag är det fina vädret. Det har varit sol hela dagen :) Synd bara att det fortfarande är snö och kallt. 10 plus och grönt gräs hade inte suttit fel. Men men, våren kommer väl den med så småningom ^^

En annan sak som är bra idag är att Desperate Housewives börjar idag igen ^^

What lovely weather it was today! :D

Picking out outfits

Nu när jag har en bra kamera så tänkte jag försöka börja lägga ut lite outfits-bilder. Mest för att jag ska kunna se hur min stil förändras allt eftersom.

Svart linne: New Look
Randig tröja: H&M
Svarta byxor: Lindex

Nu ska jag iväg till kören! :D

In a rich mans world

Wosh, mina pengar har bara flygit iväg idag. Har storshoppat kan man säga. Jag har 200kr kvar att röra mig med. Men det är helt okej. För jag har gjort ALLT jag behöver göra denna månad. Jag har köpt nya kläder, jag har köpt vatis födelsedagspresent, jag har betalat tillbaka skulder och jag har betalat räkningar. Så ja, 200kr till vad jag vill helt enkelt ^^ It's awesome. Jag har egentligen mer pengar, men de sitter safe and sound på mitt sparkonto.

Storshoppat? Nej varför tror ni det?


Jag köpte följande
  • 1 par nya jeans
  • 3 nya t-shirts
  • 1 ny tröja
  • 3 trosor
  • 1 duschgel
  • 2 receptböcker
  • 10 kuvert
  • 1 paket lösnaglar
  • Stiletto Mascara
  • Flytande Eyeliner
  • 1 GB minneskort
  • 1 Sanyo vpc-x1200 kamera
  • 6 st whiskeyglas till vati
  • 1 träningsdvd
  • 1 paket bommulspads
Ja...det var väl det tror jag. Är grymt sugen på choklad också :( Men jag är för lat för att gå ner till ICA. Föresten...när jag satt uppe på Presto och väntade på Alex förut så såg jag en bekant person springa förbi nere på gatan. Hmm...tänkte jag. Det där såg ut som honom. Fast då har han gått ner väldigt mycket i vikt. Tog upp mobilen och skickade iväg ett sms till personen och visst var det han. Och visst hade han gått ner mycket i vikt! 16 - 18 kg!! Det är otroligt! Nu känner man sig dum som är så jäkla ytlig...han hade kunnat vara min för han var intresserad av mig. Men jag var alldeles för ytlig och gick efter hans inte så smala kropp då (plus att jag var störtkär i hans polare som inte var kär i mig för han jag såg på stan va kär i mig). Känns lite typiskt mig att tänka "hmm...undra om det kan bli något nu. Jag måste träffa honom för att se hur han ser ut mer nogrannt. Han är ju en sån underbar person annars". Varför är jag sådan? Det är lite jobbigt faktiskt.

RSS 2.0