Irritated


Har precis avslutat ett samtal med min mor och nu är jag äckligt irriterad. Irriterad på min mor. Irriterad över ingenting egentligen. Misstänker starkt att irritationen uppkom på grund av att jag inte ätit något sedan typ halv nio. Sex timmar sedan. Jag är sällan hungrig och ännu mindre när det är varmt ute och jag har mycket att göra. Men nu kommer min far snart hem från jobbet och jag ska laga mat åt oss. Jag är sugen på kyckling, men kycklingen som ligger i kylskåpet luktar lite suspekt så jag vågar inte äta den. Så istället fick jag ta några gamla torra sesamnuggets medan jag ska steka äckelbullar till min far.

summer time


Nu börjar det bli ordning på mitt rum här ute hos m och v. Har dammsugit och jösses om det var välbehövligt! Jag har röjt upp på golvet och jag har tömt byrån som ska slängas. Efter maten ska jag gräva mig fram i bilen efter byrån jag haft i Tibro för den ska jag nu ha på mitt rum här ute istället. Sen ska jag även försöka hitta mina lakan så jag kan bädda rent i sängen också. Kommer bli finfint när det är klart ^^

Har legat ute och solat en timme idag också. La mig bakom ladugården på ett badlakan och njöt av solen och värmen. En halvtimmes musiklyssnande och en halvtimmes läsning i P.S I love you. Läshalvtimmen gick mycket fortare än musikhalvtimmen.
Härligt blå himmel och strålande sol. That's how we like it!


Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om midsommar, men jag skippar det. Vet inte riktigt vart sladden till kameran är och ett inlägg om midsommar är inte kul utan bilder. Jag kan i alla fall säga att det var en väldigt bra midsommar som började med släktkalas och slutade med fest med kompisar. Bäst av allt var nog jordgubbstårtan som bjöds hemma hos faster och glassen och jordgubbarna mitt i natten hemma hos Linnea. Det var en grym dag/kväll/natt och vill ni promt se bilder får ni väl leta upp dem på facebook ;)

You never know what you're gonna get


Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag gillar impulsiva grejer! Som ikväll t.ex. drar iväg till Linnea och planerar midsommarfirande för fulla muggar klockan 20.30 tillsammans med Maria, Erika och Bente. Sen bakar Linnea och Erika kladdkaka så det mumsades det också på ikväll ^^ En trevlig och bra kväll med andra ord. Imorgon är det bara att ta tag i flyttpackandet/städandet igen så det blir klart någon gång. Och nu har min kära mutti bokat biljetter till mig så den 7 juli åker jag till Västmanland igen! :D

I want you to


Bubblan bubblan vad jag har varit effektiv idag! Ett skåp i köket är tömt, en garderob i hallen är tömd, bokhyllan är i stort sett tömd, tre lådor i matbordet är tömda och två vändor till tippen är körda. Det börjar bli tomt i min lägenhet nu...soffan, tv-bordet och ett annat litet bort ligger nu och myser tillsammans i en kontainer på återvinningscentralen tillsammans med massa andra möbler. Mattan är ihoprullad, väggarna är tomma och ja...det ser tomt ut helt enkelt.

Syster S kom hit efter att hon jobbat klart och så käkade vi toast och drack te, sen så högg vi in och bar ut alla påsar och kartonger ut till bilen och körde första rundan till tippen. Sen var det bara att åka hem och hämta möblerna och lite fler kassar. Men nu är det gjort i alla fall. Känns skönt. Efter det tog vi det lite lugnt, drack te, spelade Hollywood och tittade på billiga hotell i London. Sen så jobbade vi lite till och sen åkte hon hem. När hon åkt hem så gjorde jag chokladbollar ^^ Inte många kvar nu, och nu får jag inte äta fler för imorgon kommer bästaste Alexandra hit och ska fika med mig ^^ Tänker även passa på att utnyttja hennes muskler och tvinga henne att bära ut saker till bilen också...saker som ska ut till m och v. Det blir prima! :D

Nu sitter jag på golvet (i bristen av soffa) med nymålade naglar och önskar att jag hade en fin maxiklänning att ha på mig på fredag när det är midsommar och min farmor fyller 90. Ringa hem till mor kanske? ;)

I will live on islands


Just nu sitter jag och längtar tills hösten kommer. Jag vill ha kyliga, friska höstvindar, färgglada löv på träden, lövhögar på marken som man kan gå och sparka på, jag vill bära halsduk och mössa, jag vill vandra i ett höstigt London, jag vill gå till Costa efter en höstpromenad och värma mig med a cup of hot chocolate, jag vill tända brasor, jag vill mysa inomhus med en tänd brasa och en bra film medans höstregnet slår mot fönstret, jag vill planera min christmas shopping, jag vill fota barn som leker i löven, jag vill i smyg betala flygbiljetter och hotell till mina systrar så de kan komma och hälsa på mig i ett höstigt London, jag vill gå trick or treat med barnen, jag vill bära klänningar med tjocka strumpbyxor under tillsammans med mina kängor, jag vill rita av ett höstigt London...

det finns alldeles för lite bra London-höstbilder på google....

Idag är det två månader kvar tills jag flyttar från Svea Rike till Londonium. Det känns som evigheter men jag vet att det kommer gå fort eftersom det känns som att det var tre månader kvar igår.

mean cupcakes

poor muffin! :(

letters


Tjohoo! Fick mail från familjen idag! :D Mamman signade off med ett x efter sitt namn till och med. Då känner man sig lite extra glad ^^ 2 månader och 2 dagar kvar nu! :D

packing my life


Känner mig lite duktig idag i alla fall. Har packat tre flyttlådor nu, en med receptböcker och mojs från bokhyllan, en med kläder och den tredje med porslin från köket. Sen tröttnade jag lite och satte mig här istället. Men jag ska packa i alla fall två lådor till idag. Det mesta som kommer åka ner i dem är väl kläder skulle jag tro.

Syster yster och jag var ute och gick på förmiddagen, i säkert 90 min. Det var väldigt skönt att komma ut och röra på sig efter massa dagar inomhus liggandes på kökssoffan. Men jag är fortfarande sjuk, bara att jag väljer att ignorera det nu istället. Jag vill inte vara sjuk längre så därför låtsas jag som om att jag inte är sjuk längre. Nästan i alla fall...vore jag frisk på riktigt skulle jag börja ge mig ut och springa igen. Har inte sprungit sedan tisdagen under studentveckan. Imorgon är det två veckor sedan. Sigh.

What are friends for


Så otroligt skönt det var att komma ut från "sjukstugan" och spendera kvällen/natten/förmiddagen hos en annan person, i ett annat hem! Trevligt, glatt sällskap med personer jag tycker om och inspireras av. Trots att jag framåt kvällen fick djävulskt ont i halsen och hostattacker stup i kvarten så var det inte på långa vägar lika illa som det skulle ha varit om jag varit hemma. 03.10 var jag ute och gick en liten promenad medans de andra sov inne i huset. Det var riktigt mysigt att gå där på grusvägen för sig själv tidigt tidigt på morgonen, pilla lite på kor och hästar.

Orkar inte skriva så mycket nu egentligen, vill mest bara säga TACK till mina fina kompisar som var med igår ^^ <3

raspberry


Inte mycket nytt på min sjukfront i alla fall. Hostar fortfarande massa men nu när jag hostar gör det ont i alla hosttrötta muskler. Oh how fun! Är uppe i sjukdag numero 7 nu. Senast jag var sjuk såhär länge var när jag hade lunginflammation för x antar år sedan. Men nu tänker jag inte låt min sjukdom hindra mig längre i alla fall. Tjoho! Ikväll är det HP-helg uppe i Lindhults djuuupa skogar. Denna gång är det Quidditch-special á la Världsmästerskapen. Vi kommer ha massa olika tält, spela egen Quidditch (jag ska ta med mig min lilla kvick jag fick i födelsedagspresent från Christine ^^), ha frågesport och äta maaaassaaa godis och cupcakes och god mat :) Nu känns det som att det hade varit en bättre helg om jag inte hade varit sjuk hela veckan utan faktiskt hade kunnat träna lite under veckan som gått. Ack ja. Man lever bara en gång och mat är till för att ätas så bring it on bara!

Nuså, nu ska jag iväg och baka bloddroppar/rubiner/whatever som jag ska ta med mig ikväll! Moi moi allihopa!

dreggel, dreggel


Idag är jag lite bättre *pepparpeppar* Följde Eme's råd om att sova med halsduk för att motverka halsont och det hjälpte! Tack så hemskt mycket för det tipset Eme! Igår kväll hade jag så mördande ont i halsen, jag grät nästan så ont det gjorde. Idag känner jag knappt av den! Tänk så fort det kan skifta. Dock så var mina ögon igenlimmade när jag vaknade idag. Jippi tänkte jag, nu får jag säkert ögoninflammation på kuppen också. Lär inte bli linser på ett bra tag känner jag. Bor i mina glasögon numera. Menmen, jag gillar dem lite faktiskt. Och som syrran säger ibland så är jag en av de som passar i glasögon.

Idag har jag hunnit titta på en film (TinkerBell), skicka iväg två mail (ett till familjen och ett till Marie på SC), ätit frukost och lite godis, drömt om UK och London, dregglat över kläder från New Look och snytit upp en förpackning näsdukar. Dagen börjar bra! Haha! Nu ska jag göra den ännu lite bättre genom att äta lite mer godis (godis är bäst på morgonen) och spela lite sims ^^

detta är bara lite av kläderna jag dregglat över idag. Jag kommer shoppa så mycket när jag är Londoniumbo!

Everybody was kung fu fighting


Suck pust och stön. Jag som nästan kände mig frisk en stund idag. Nu är jag bedrövlig igen. Halsen gör skitont för jag har hostat sönder den...again. Jag lämnade till och med huset idag för första gången på fyra dagar. Åkte med mutti till lanthandlarn i Undenäs och handlade hem lite proviant. Sen så bakade jag kanelkakor á la Mikael. Supergoda. Sen började jag hosta som en idiot och nu sitter jag här igen och tycker synd om mig själv. Tröstade mig lite med att titta på Kung Fu Panda. Fast det är inte så kul att titta på film när man måste pausa stup i kvarten för att man måste gå upp och spotta slem eller hulka för man hostar så man håller på att spy. Urkelmupp säger jag bara. JAG VILL VARA FRISK NU!!


blah, bah, blah


Nej, nu är jag riktigt trött på att vara sjuk. Jag vill vara frisk! Sjukdag nummer fem idag då. Buhu. Halsen mördar mig typ och min röst är ännu värre idag än den varit tidigare. Suck alltså. Jag har inte lämnat huset sedan i lördags då jag kom hem hit. Det är tänkt att jag ska åka hem till Tibro ikväll...vettetusan om jag orkar det. Är så himla orkeslös plus att jag alltid föredrar att vara här ute hos mutti och vati när jag är sjuk. Gillar inte att vara ensam när jag är sjuk :( På fredag måste jag vara frisk i alla fall. Först så är det teaparty med syrrorna och mutti, sen ska jag hem till en kompis och sova över inför den kommande HP-helgen som äger rum denna helg. Gah!

ridiculous


Ligger på kökssoffan och lyssnar på nyheterna...matpriserna kommer att höjas inom en snar framtid. Okej tänker jag, så farligt kan det väl inte bli ändå. Några ören, eller kronor som max. Det kan jag gå med på ändå. Men sen när jag fick höra motivationen till prishöjningen blev jag bara arg. Matpriserna kommer höjas för att fler människor idag har råd att köpa mat och för att det är dyrare för producenterna att producera. Vafan!? Det är väl bara bra att fler människor har råd att köpa mat eller misstar jag mig? Ska vi låta fattiga människor, som precis har råd att köpa mat i vanliga fall, svälta genom att höja matpriserna bara för att "fler människor har råd att köpa mat". Det gör mig så otroligt arg! Jag skulle vilja se den politiker som lade fram den motivationen i deras sits istället. Denne politiker bör få sätta in sig i en fattig persons situation, uppleva hur det är att jobba dubbla arbeten, aldrig se din familj för att du måste jobba hela tiden för att få ihop pengar till hyra, räkningar och mat. Världen kommer aldrig att vara rättvis, men att höja matpriserna bara för att fler människor har råd att köpa mat idag är absurt! Jag förstår motivationen gällande att produktionspricerna för producenterna har stigit, för det har de ju, de liksom allt annat. Hitta på fler sådana motivationer istället för att försvåra det för de som redan har det svårt!

Gothia Towers


Yaaay!! Mutti och syster S har bokat två nätter på Gothia Towers 21 - 23 augusti! Så min sista helg i Svea Rike kommer tillbringas med min mutti och systrar i Göteborg på mitt älsklingshotell! :D Hur bra kan det bli!? Stackars Vati dock, som inte får följa med till gbg och ta avsked av mig där :( Får ha en heldag med Vati den 20 augusti istället. Synd att det inte är traktorrace då, hade varit ultimat annars. Oh well. Jag är superglad nu i mitt sjuka tillstånd!

bodde ett par nätter på detta hotell för x antal år sedan and I fell in love!

Har för övrigt hittat in på weheartit.com och är helt lost. Så många vackra bilder! Blev sugen på att pilla ihop en ny header så det sitter jag och roar mig med just nu samtidigt som jag lyssnar på BBC Radio. Jag älskar brittisk radio!

Illness


När jag är sjuk glömmer jag alltid bort hur det känns att vara frisk. Jag inbillar mig att det kommer kännas underbart den dag jag vaknar och är frisk igen. Lite sådär som att det lyser omkring mig med lite hallelujah-ljud bakom mig, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är strålande glad. Den illusionen får jag varje gång jag är sjuk och än så länge har den aldrig inträffat den dagen jag faktiskt vaknat och varit frisk.

Jag mår lite bättre idag, ingen feber än så länge men halsen gör apont varje gång jag sväljer. Har typ hostat sönder den. Nicht gut. Skulle följt med mutti in till la Skövde idag, hälsa på mormor på KSS och sen gå på stan...det blir inget med det. Mutti vill inte ha mig med när jag låter som om jag rökt 100 cigg om dagen i hela mitt liv. Så ja...jag får väl stanna hemma istället och spela Sims eller något.

Imorgon måste jag vara ännu friskare än vad jag är idag. Imorgon ska jag "jobba" och tjäna pengar. Samma sak på onsdag. Om jag inte går till jobbet imorgon så har jag inte några pengar under hela juli och det är inte trevligt. Studiebidraget som vi får i juni kommer gå åt på Liseberg har jag en känsla av.

Igår bodde jag i stort sett på kökssoffan. Låg och lyssnade på radio, pillade på datorn, läste och tyckte dagen gick äckligt långsamt. Idag lär inte bli mycket annorlunda. Skulle nästan kunna döda för att få gå ut på en lång promenad, men det är inte så lyckat. Måste ju som sagt vara frisk imorgon och på onsdag. Frågan är hur jag ska orka sitta och utbilda mig själv i 7½ timma. Det är bara att bita ihop helt enkelt. Vad gör man inte för lite extra pengar?

drugs


Såhär har min dag sett ut i stora drag...bor på kökssoffan. Funderar på att poppa några panodil också för jag har hostat sönder ryggen och har ont i lite alla mjöliga leder. Hatar att vara sjuk!

The Chior


I fredags så pratade mutti och syster S om ett nytt program med Hugh Fearnley-Whittingstall på tv 18.15 på måndagar...det heter The Good Life och handlar om att Hugh åker till Bristol(?) och hjälper en grupp grannar att odla egna grönsaker, djur osv. Jag satt och tittade på avsnitt ur det programmet förra året via youtube, men det är ju superbra att det går på tv:n nu också! :D Så jag sitter och längtar tills 18.15 imorgon ^^

Jag gick in på SVT Play för att jag skulle titta på programmet som jag missade eftersom jag inte visste att det gick (och för att jag inte har någon tv) och då hittar jag ännu ett program  som jag ville se. The Choir!! Gareth Malone är tillbaka för att få invånarna i South Oxhed intresserade av körlivet! Älskar hans program och har sett de andra två som gått tidigare år. Så nu sitter jag och tittar på The Choir på SVT Play. Lite jobbigt med kass uppkoppling för det hackar hela tiden..but it's worth it!


a new life


Halsen är lite bättre, har köpt halstabletter så nu är det onda borta. Men irritationen som får mig att må illa är dock fortfarande kvar. Hoppas bara jag slipper att bli ännu sjukare, med tanke på hur M och L lät i morse när de vaknade. Gick knappt att höra vad de sa ju xD

Jag saknar redan min klass faktiskt. Riktigt mycket. Hade inte haft något emot att gå tillbaka till skolan och träffa alla på måndag igen. Men så kommer det ju inte vara. Men M, L och jag pratade i natt innan vi somnade om att vi måste ha en klassfest snart igen. Och jag har pratat med E om det också och hon är lika taggad på det som vi andra. Så en klassfest inom den snaraste framtiden kan jag i alla fall se fram emot :)

Mutti och Vati hämtade mig vid två idag och sen åkte vi in till la Skövde och köpte en ny tv. Så nu är vi också sådär moderna och har en platt-tv. Den passar inte in i vårt tv-rum kan man ju säga. Det ser så...fel ut.

See what I mean?


Nu har jag även lagt in fotona från den andra kameran så jag kan lägga in lite fler bilder från gårdagen. Orkar inte göra ett kollage nu så jag lägger in dem en och en. Men det funkar ju alldeles utmärkt det med så.











Idag bytte jag även mobilsmycke. Fick denna lilla björn av Mutti och Vati igår i studentpresent ^^



Sjung om studentens lyckliga dagar


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! :D Shit asså, det är verkligen över nu. Aldrig mer skola! Det känns så otroligt konstigt, men samtidigt otroligt skönt. Det jag kommer sakna mest är tryggheten med att ha skolan att gå till, nu är jag vuxen och ska klara mig själv. Klassen kommer jag också sakna mycket. Under den senaste veckan har jag kommit klassen mycket närmare än vad jag gjort under de 1 år och 4 månader jag gått med dem. Killarna speciellt, herregud. Igår satt jag och pratade och dansade och kramades med en kille i klassen som jag aldrig (nästan aldrig i alla fall) pratat med under de 16 månaderna som vi gått i samma klass!

Gårdagen var i alla fall hur bra som helst. Vaknade 05.00, 07.00 var det champagnefrukost, 09.35 fotografering, 11.00 lunch, 11.50 stipendie- och betygsutdelning i forum, 13.00 UTSPRING! Vilken stämning det var på champagnefrukosten och i skolan! Helt otroligt. Vi gick omkring och skrek och sjöng så högt vi bara kunde. En kille i min klass skrek bort rösten redan på champagnefrukosten :P

Mellan 10 - 11 hade vi en dötimma så då gick vi bort till vår kortegevagn (som vann priset för bästa kortegevagn!!) och slängde upp diverse grejer som skulle med under kortegen sedan. Vi passade även på att gå runt lite och titta på de andra klassernas korteger. Teknisterna hade byggt ett pratskepp ocb byggarna hade skrivit "samhäll, vi ses när vi bygger om arbetsförmedlingen!" på sin. Men som samt, vår kortegevagn vann med motiveringen "ett genomgående tema, snygg färgmatchning och för att de vill säkra skolans framtid"

Kortegevagnen, själva utspringet och kvällen/natten var nog det som var bäst på hela kvällen. På kortegevagnen hade vi grymt bra ljud och vi sjöng och dansade hela rundan. Jag stog nog inte still en enda gång.

Kvällen/natten säger jag bara, hade så himla kul! Min klass var tråkig och satt utanför Snickarn eller i baren och bara snackade. Jag ville dansa så jag hittade mina kompisar i B-klassen och sen så dansade vi kvällen och natten igenom. Blev så svettig så att håret blev blött! Björk och jag sprang hem till henne en gång och blåste våra hår torra innan vi sprang tillbaka och svettade ner det igen xD Det är bra när man bor nära ^^ Det var en så sjukt härlig feeling igårkväll/natt. Man brydde sig inte vem man dansade med utan alla bara dansade. Jag dansade med två ur TE3, en som jag hälsar på i skolan och en som jag aldrig pratat med. But who cares? Studenten är ändå studenten och den tar man bara en gång i livet!

Ja jösses, denna dag asså! Den kommer aldrig att försvinna ur mitt minne. Än så länge så är den dagen den bästa dagen i mitt liv!!

istället för att lägga ut en bild var för sig så har jag snott ihop ett litet kollage.
Fler bilder kommer någon annan gång när jag har alla kort!


Not much time left now


Shit, imorgon tar jag studenten! Kan knappt fatta det själv. Den här veckan har gått så otriligt fort...det här ÅRET har gått så otroligt fort! Jag kommer faktiskt sakna min klass lite, har bara känt människorna i den i 1 år och fyra månader, men det har varit en bra tid. Vi har rest till Belgien ihop, vi har bowlat och vi har klassfestat. Jag har fått två nya bra kompisar och flera nya bekanta. Jag är glad att jag tog beslutet i januari 2009 att lämna ITgymnasiet och istället börja på Fågelviksgymnasiet. Allt har blivit så mycket bättre!

Idag så har vi byggt kortege hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Jag måste säga att jag är grymt stolt över resultatet. Svart, silver och guld är vårat tema. Mellan 12.00 - 13.00 hade vi "lunchrast" och E, M, A och jag åkte in till Hjo för att köpa presenter till våra klassföreståndare + språklärare. De får var sin korg med olika specerier utvalda efter deras "intressen". De kommer säkerligen bli glada imorgon på champagnefrukosten :)

Jag stannar hemma ikväll för att vara så fräsch som möjligt imorgon(!!!!) på den stora dagen. Jag roar mig med att börja flyttröja lägenheten. Just nu så har jag en hög bestående av 8 soppåsar liggandes framför ytterdörren. Berget kommer växa när jag fortsätter städningen. Men jag ska inte städa hela kvällen, jag ska göra lite olika förberedelser inför imorgon också, typ måla naglar osv. Åh vad jag längtar tills imorgon. Det kommer bli så sjukt kul! Och utgången på kvällen kommer också bli kul. Visst, det är bara 100 biljetter sålda, men hela min klass kommer gå (nästan hela i alla fall) och bara det lyfter hela kvällen! M ska sova över här då hon inte vågar/orkar raggla hem till sig. L kanske också ska sova över här. Inte mig emot ^^ The more the merrier som de kära britterna skulle sagt.








Sminkparty


Då var man hemma från sminkpartyt nu då. Skönt att få en tidig kväll för en gångs skull. Party två dagar i rad är inte min grej riktigt, jag är i behov av 8 timmars sömn varje natt annars funkar inte jag som jag ska. Var sjukt trött när jag kom hem från klassfikat idag så jag gick och la mig för att sova en stund. Låg och läste i nya ELLE ett tag och släckte lampan typ 14.45...18.35 så vaknar jag igen xD Sov nästan fyra timmar! Bussen jag skulle tagit till Mölltorp gick 17.58 så den hade jag ju missat. Men fördelen med att bo så nära busstationen som jag gör är att man kan gå ut dit och titta när nästa buss går, se att det bara är 10 min kvar och så hinna med den utan problem.

Sminkpartyt var kul i alla fall :) Eller ja, smink och sminkparty, det var ett hudvårdsparty egentligen. Vi fick sitta och prova handkrämer, olika lotions, rengöringsmedel och massa annat. Vi fick prova en remover också, jädrar i min lilla låda va det var krut i den! Den var hur effektiv som helst och irriterade inte ögonen det minsta! Hade velat köpa en sådan men den var lite för dyr för min plånbok. Men jag köpte en foundation i all fall. Så den ska jag använda på fredag :) Signade även upp mig för att ha ett hudvårdsparty jag med. Så den 19 juli Ica så ska du infinna dig ute i skogen på hudvårdsparty :)

detta fick jag med mig hem från hudvårdspartyt :)



water fight


Idag hade vi treor "vattenkrig". Vi kriga inte så mycket, det var mer härj :P SP3A och TE3 gaddade ihop sig (det var visserligen bara vi som var med i vattenkriget, men ändå) och sprang omkring i skolan och utanför och sprutade ner alla som kom i vår väg. Sen fick vi reda på att Nyboskolan hade någon form av brännbollsturnering på sin fotbollsplan så då sprang vi dit allihop och attackerade dem när de spelade :D Sjukt kul hade vi! Fast vi höll inte på så länge, i alla fall inte min klass. 11.30 skulle vi ju på klassfika hemma hos vår klassföreståndare. Där bjöds det på bullar och en Dinétårta :) Det blev min frukost ^^

Ikväll sen ska jag till Mölltorp på sminkparty. Aldrig varit på ett sådant tidigare så det kan väl bli kul :) Ska försöka sova lite innan bara så jag inte är en zombie eller halvdöd hemma hos Alex. Jag har fått alldeles för lite sömn nu de senaste dagarna kan man ju säga :P

Bring it on din jävla räka, som Paolo Roberto säger



Another time, another future


Idag vaknade jag 08.00 enligt klockan vid sängen. "Helt okej tid att vakna på när man somnade runt 02.00" tänker jag...går upp och fixar lite. Sätter mig vid datorn och sitter här i säkert 30 min innan jag tittar på klockan. Då visar datorklockan 07.45. Så då är ju frågan hur dags jag vaknade egentligen.

Igår var det klassfest hemma hos L, hade sjukt kul! Vi satt och skrattade och snackade hela kvällen. När vi gick hem i natten (sex stycken följde mig hem och hela vägen upp i min stökiga lägenhet för att se hur jag bodde xD) så var min röst så hes så hes. Nu har jag fått tillbaka den även om det gör lite ont i halsen och jag kan inte ta några höga toner. Men det är smällar man får ta när man vrålar med i sånger en hel natt I guess.

För en gångs skull så finns det massa bilder från gårdagen i min kamera. Jag har kanske tagit en tredjedel av dem och resten har tagits av andra. Bra när sakerna går runt sådär :P















Här dansas det till den här låten. Så himla grym! xD


slutade i att vi stog på stolarna och dansade den här gången också xD


En utav tjejerna i klassen hade med sig ett så otroligt gott vin. Nästan i klass med Tre apor :P Söta flaskor var det också, hon hade köpt dem efter flaskornas utseende xD

Idag så vankas det klassfika hemma hos vår klassföreståndare. Innan det så ska det vara vattenkrig bland treorna på skolan. Får se hur det går, det börjar 11.00 och 11.30 ska vi va hemma hos vår klassföreståndare :P Jag ska köra med vattenflaska, har ingen vattenpistol och ingen ekonomi till att köpa en superdupermegamojäng som jag planerade att göra igår.

Party


Jösses va kul jag hade igårkväll/natt! :D Har inte haft så kul på länge! Började lugnt med att vi spela När och Fjärran, sen började folk droppa av framåt 10-tiden. Vi började titta på Balto (bästa tecknade filmen någonsin gjord!) och fler började droppa av. Vi såg klart filmen och se startade vi musiken, hade allsång och dansade runt på stolar och golv i flera timmar. Sjukt kul var det! Vid ett någon gång gick vi och la oss, det är ju trots allt skola idag.

Björk och jag var hurtiga, trots friskt drickande igår, och drog ut och sprang på morgonen. Jag plockade ihop mina grejer hemma hos henne och sen så gick vi hem till mig där jag hade mina löparkläder. Blev bara en 15 min runda men ändå, det kändes skönt! Och 15 min är ju i alla fall 3 km, lite drygt.

Ikväll är det klassfest igen, men jag vet inte riktigt vart människan bor :P Vi får se hur det hela artar sig under dagen. Imorgon är det i alla fall VATTENKRIG!! :D Kommer bli sjukt kul! Jag ska gå ner till leksaksaffären i eftermiddag och köpa mig en superdupermegamojäng!!

Shoes


Jag älskar skor. Hade jag pengar så skulle jag äga flera tusen par skor. Mina parents och jag åkte in till la Skövde idag och köpte skor till mig. Älskar mina parents för de är så otroligt snälla! Nu har jag ett par killer shoes till studenten på fredag. De är übersnygga! I'm in love! Och så fick jag ett par gladiator/jesus-sandaler, som min syster så fint uttrycker det. De är också übersnygga. Och jag älskar dem också. Jag har två nya kärlekar i mitt liv nu. Jösses, jag tänker på min framtid i London, vad skor jag kommer köpa där! Men en lön på £100 i veckan så lär det kunna bli en hel del skor. Haha, jag kommer behöva gå med i SSA (shoe shopping addicts) efter ett tag xD

Here they are, my new babies! I alla fall ett av paren. De andra orkade jag inte ta kort på idag. Slänger in en bild imorgon istället.


Nu är alla mina class mates på bal...måste medge att det känns lite surt att jag också inte är där. Men är man pank vid tillfället då biljetterna ska köpas är det inte mycket att göra åt...speciellt inte med en studentkommité som våran. Sigh. På vägen hem från la Skövde så mötte vi 23 st balbilar...oldies, limousiner och cabbar. Jag hade åkt limousine om jag hade kunnat gå på balen. Undrar hur det känns att åka limousine.

The Wizarding World of Harry Potter


Ooh ooh!! Den 18 juni öppnar The Wizarding World of Harry Potter i Orlando, Florida! JAG VILL DIIIIT!! :D Hur coolt kommer inte det kännas att gå omkring där i Hogsmeade eller på Hogwarts. Se alla scener man sett ur filmerna, gå till Zonko's eller Honeydukes. Eller till Three Broomsticks och ta en butterbeer. Åh jag önskar att jag var ekonomiskt oberoende, då skulle jag nog bosätta mig i den parken. Det finns även massor med berg och dalbanor där. Bl.a. Flight of the Hippogriff och the Dragon Challenge. Det verkar så otroligt coolt! Någon gång så ska jag åka dit. Ska bara spara ihop pengar eller vinna drömvinsten först. En dagsbiljett kostar $79. Och då är det ju bara inträdet till HP-världen. Sen ska man ta sig till Florida först och sedan hitta ett ställe att bo på. Med andra ord, you're gonna need a lot of money!

Inne i Hogwarts så får man besöka Gryffindor Common Room, Dumbledores Office, DADA-klassrummet och mycket mer. Jag kan tänka mig hur otroligt maffigt det måste kännas att gå omkring i de där byggnaderna. Jag vill så gärna åka dit!

Här kan ni se trailern till parken!! Bilderna nedan kommer från posh24 och den officiella hemsidan för Harry Potter världen.
Hogwarts!


Hogwarts Express


The Hog's Head


Honeydukes


Three Broomsticks


Zonkos

pictures


orkade aldrig lägga in några foton igårkväll så det får bli nu istället.

fotade fussen när han låg och sov i muttis säng


Planterade x antal petunior


jag gick omkring och sniffade äppelblom typ hela dagen


le disgusting sssssnake. Vågade inte gå nära så det blev en inzoomning istället. Och ja, jag vet att det inte är en orm egentligen men den är äcklig i alla fall


extremt god kvällsmat i form av grillade grönisar, grilloumi och potatissallad


Vet inte riktigt vad som står på schemat idag...kanske blir det Skövde med mina parents. De ska köpa färg till altanen. Sen ska jag ju hem till min lägenhet också. Springa ska jag göra med...när är en annan femma. Ikväll troligen när det inte är så varmt ute. Jag gillar värmen, absolut, men jag är inte speciellt förtjust i att träna så mitt på dagen. Gör det hellre på kvällar ^^ Eller tidiga mornar, men nu har jag precis ätit frukost så det är ingen bra idé att dra ut nu. Oh well, vi får väl se vad som händer och fötter idag. Nu ska jag ut i solen! :D

cookies


Idag vaknade jag 07.40. Jag tycker det är ganska skönt att gå upp tidigt om mornarna, man får ut mer av dagen då :) Jag är både kvälls- och morgonmänniska för jag gillar tidiga mornar men jag gillar även sena nätter (om sällskapet är rätt ofc). Mutti och jag åkte in till Mölltorpsmarken på förmiddagen, första gången jag inte köper marknadsgodis på en marknad! Det blev en burk med kakor från Wästgötabagarn istället ^^ Fullkomligt älskar deras syltkakor! De är verkligen typiska sommarkakor som man ska äta när man ligger ute på en filt och solar eller nere vid Koberget där man spenderar en hel dag med solning på klipporna, bada i sjön och lyssna på musik.

Ikväll ska vi grilla, Vati orkar inte grilla så det blir jag som får stå som grillmaster ikväll :) Mutti och vati tänker äta äckliga hot dogs men jag ska ha härliga vegetariska grillspett bestående av champinjoner, grilloumi, körsbärstomater och paprika. Och så potatissallad och vitlöksbaguetter till det. Kommer bli finfint det ^^

Slänger in ett bildinlägg från dagen senare ikväll. Då kommer det bl.a. en bild på en äcklig orm som jag stötte på när jag var ute på promenad förut.

Rhubarb and strawberry pie


Det är så vackert ute hos mina parents såhär års. Alla fruktträd blommar och gräset är grönt och blommorna blommar.


Passade på att gå ut i trädgården och sno ihop en liten bukett


och nu doftar det gott av rabarber och jordgubbspaj här i köket ^^

"Vi är inte fulla..."














Rektorn håller ett kort tal innan utsläppet


DE07, nybakade studenter!


"Vi är inte fulla, vi har pollenallergi, HEJ, pollenallergi, HEJ, pollenallergi!"





Studenten med sin mor och plakatet


Blicken är stadig, YES!


Grattis till studenten gumman!! <3




Summers day


Idag tar min fina tjej Alexandra studenten!! :D Jag har tagit ledigt från min skola och ska åka in till Skövde för att titta på när hon springer ut, sprudlande glad i sin vita klänning och med den vita mössan på. Åh det kommer bli kul!
Grattis babe! Idag tar du studenten! <3

Ambitions


Hoppsan, klockan är visst redan midnatt. Jag har suttit här vid köksbordet ute hos mina parents och spelat Sims 3 Drömjobb. Det är inte sant hur fängslande det spelet är! Min sim är detektiv, och jag fastnar verkligen i spelet! Det som är nytt för detta Sims 3 spel är att man i vissa arbeten får följa med simmen till jobbet! Yrkena som du får följa med i är: Brandman, Spökjägare, Läkare, Detektiv, Arkitekturformgivare och stylist. Sen kan du även starta ett eget företag. Varför inte starta ett eget stylistföretag hemma i dit hus? Eller varför inte öppna upp en tattoo-parlor? Yes, det stämmer. I detta spel kan simmarna tatuera sig!

Annat som är nytt för detta spel är att din sim nu är i behov av att tvätta sina kläder! Det finns tvättmaskiner och torktumlare. För de mer miljömedvetna simmarna kan man köpa tvättställ och låta tvätten lufttorka.

Jag har ännu inte hunnit upptäcka så mycket om detta spel eftersom jag inte spelat så mycket än. Men jag fastnade verkligen fort i min sims detektivyrke. Det var hur kul som helst! Min sim springer omkring i staden och spanar på andra simmar, gräver i deras sopor och går igenom deras post på jakt efter ledtrådar till de olika fallen hon får i uppgift att lösa. Jag längtar tills imorgon då jag får fortsätta spela!

Min sim är miljömedveten och föredrar ekologisk mat samt att cykla istället för att åka bil


och eftersom hon är miljömedveten så föredrar hon att hänga tvätt utomhus så den får lufttorka istället för att slösa ström på torktumlare.


I yrket som detektiv ingår det en hel del soptunnerotande

Awesome!!


Det känns konstigt att inte ha något att göra. Det känns som att jag borde göra något, något bortglömt skolarbete eller liknande...men jag har inget att jobba på. Det känns...främmande xD

Detta låg innanför dörren när jag kom hem idag! :D
Gissa vad jag kommer göra resten av kvällen? xD


Jag letade upp Jenny också när jag kom tillbaka efter Thai House. Tänkte få reda på mitt betyg i Engelska C...men hon visste inte vad hon skulle sätta än så hon fick mitt mobilnummer och så skulle hon höra av sig senast imorgon bitti. Åter igen kan man bara hoppas på det bästa.

whoop whoop


Tjoho!! Aldrig mer ett prov!! Jag är KLAR med gymnasiet :D Jösses vad skönt det känns. Wiiiieee!! Efter provet så samlades en liten skara ur klassen utanför klassrummet och så sjöng vi studentsånger och körde vågen :D Sen åkte vi, tillsammans med filosofiläraren, in till Skövde och Thai House! Hade aldrig ätit där innan men my gosh va gott det var!! Jordnötssåsen var ju sjukt god! Men nu är man ju mätt som jag vet inte vad också, åt för två timmar sedan och jag är fortfarande proppmätt. Kommer inte behöva äta något mer förens ikväll hemma hos mina parents. Jag tänker göra rabarberpaj för att fira att jag är klar med gymnasiet ^^

Passade även på att prata med min filosofilärare om mitt betyg...jag får bara G i det ämnet. Nu hänger det på rättskunskapen (provet gick åt helvete kan jag ju säga, jag bara chansade på alla frågor. 8 timmars plugg och inget fastnade) och engelska C. 14.45 börjar min engelskalektion. *fingers crossed* Men Atorina sa det att hon trodde nog jag kunde komma in ändå eftersom jag minst har 18,36 i betyg. Jag hoppas att hon har rätt. Vi pratade även om mitt år i London :D Hon tyckte det var en superbra idé och det gör mig ännu mer taggad och jag bara längtar efter 23 augusti nu :D Åh det kommer bli ett alldeles underbart år!

oh well...


6 timmars studier igår och 2 timmar idag...nu kan han ju inte säga att jag inte försökt i alla fall. Skall alldeles strax bege mig till skolan för att möta ett prov som jag inte kan ett skit på trots ihärdigt pluggande. Whohoo.

Vid sju-tiden ikväll kommer meine Eltern och hämtar upp mig. Ska bli rätt skönt att åka ut till ödemarken över helgen. Var ju lite sugen igår på att gå ut på fredagen istället för idag osv. Men det skiter jag i. Idag känner jag mer för att sitta och grilla med klassen och sådär men det blir inget med det heller. Eftersom mina föräldrar kommer och hämtar mig. Men det gör faktiskt inget. För det kommer vara klassfest på olika ställen varje kväll nästa vecka. Kan ha mitt roliga då. Måndagen ser jag fram emot. Då ska jag vara hemma hos Björk :) Visserligen ingen klassfest, men vi kommer säkerligen har sjukt kul!

Hepp. Mot skolan och DET SISTA PROVET UNDER GYMNASIET!!

Thoughts


Jaha, nu har jag suttit och pluggat i nästan tre timmar. Vad har jag lärt mig? Um...Skadeståndslagen gäller inte i fallen
  • nödvärn
  • samtycke
  • tjänsteplikt
Ja...det är typ vad jag lärt mig. Eller ja, jag har också lärt mig att skadestånd är preventivt (det ska hindra andra från att skada din person eller genomdom) och att det är reparativt (det ska ersätta som om du aldrig råkat ut för något, ekonomiskt nu då va). Mer än så är det inte som har fastnat. Och då har jag ändå suttit här i tre timmar. Jösses säger jag bara. Kommer verkligen gå superduperbra imorgon. Bahablähä.

En trevlig sak är att jag fått mail från cdon om att mitt älskade Sims 3 spel äntligen har blivit postat. Det betyder att jag får det imorgon :) Frågan är nu bara om det kommer hit till mig i lägenheten eller om det kommer hem till mina föräldrar. Jag hoppas att det kommer hem till mig.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon...ska jag gå på klassfest och gå ut på kvällen eller ska jag åka hem till mutti och vati och sen gå ut tillsammans med alla skövdestudenter på fredagen istället? Hmm...jag är ambivalent. Oh well...tillbaka till det o så trevliga och roliga pluggandet!

Min värdmamma skickade ett mail idag där hon frågade "are you excited?" Öh, ja? Dum fråga! Jag längtar ihjäl mig här borta i torra Svea Rike! Jag vill till Londonium!! Helst igår.

Under den senaste timmen...


Har jag suttit med näsan i rättskunskapsboken och jag kan ärligt säga att jag fattar nada. Allt går in i huvudet men försvinner lika fort. Jag får inget samband i det jag läser och jag minns inte vad det är jag läste nyss när jag vänder blad. Kommer inte på hundra chanser få mer än G på provet imorgon. Det kommer gå åt helvete. Bah. Men jag ska väl sitta resten av kvällen med skiten i alla fall bara för att jag kan då säga till min lärare "men jag satt faktiskt 5 timmar med det igår". Sen om han tror mig är en annan femma. Har avsuttit två timmar med det nu och ja...jag minns inget av det jag har gjort/läst. Whoohoo för skolan och rättskunskap. Kommer verkligen inte sakna den kursen. Åh om det ändå kunde vara torsdag och efter 11.00 nu så skiten kunde vara över.

Kill me...please?


Suck vad jag hatar sånt här. Jag springer runt och jagar betyg, allt för att det inte ska komma som en chock på studenten. Nu kan jag gråta ut i min ensamhet istället för framför familj, vänner och släkt. Jag vill bli dietist...jag kommer inte kunna bli dietist. Mina betyg är för kassa. Man behöver 18.87 för att komma in på dietistlinjen. Om jag räknat rätt (och gått efter det värsta) så har jag bara 18.36 i betyg. Bajsapa säger jag bara. Känner man sig motiverad till att plugga nu eller? Nej inte ett jävla skit. Jag måste få VG på mitt rättskunskapsprov imorgon för att kunna få det i slutbetyg. Inte för att det spelar någon roll egentligen eftersom jag ändå inte kommer in på dietistlinjen för mina betyg räcker inte till. Och chansen att jag skriver 1.5 på högskoleprovet är inte så stor direkt. Jag är inte den vassaste kniven i lådan kan man ju säga. Oh just fuck it. Nu är jag arg, ledsen och besviken så håll er undan från mig idag.

Ticket


Just det ja! Berättade jag igår att JAG HAR BOKAT BILJETT TILL LONDON! :D 23 augusti 10.40 lyfter planet från Svea till Englandet och Londonium! :D Whoop whoop!

Bjuder på en bild på Marble Arch

Stop for a minute


Jag har glömt min mobilladdare hos min systers kompis...inte det smartaste draget av mig. Nu är min mobil stendöd och jag känner mig lite handikappad. Får tillbaka laddaren på måndag då systersonen ska spela fotbollsmatch här i Tibro. Det är ruskigt långt dit :( Och inte har jag någon väckarklocka nu heller eftersom jag alltid använder mig av mobilen. Tur idag att det är sovmorgon och jag vet att jag aldrig sover längre än max till 08.00. Imorgon kommer dock bli lite knepigare. Men som tur är har jag snälla kompisar och M ska ta med sig en väckarklocka till skolan idag som jag ska få låna tills jag har min laddare igen xD

Idag vaknade jag 05.30. Gick upp för att kolla vad klockan var...såg att den inte ens var 06.00 än så då gick jag och la mig igen. Sen vaknade jag 06.15. Då orkade jag inte försöka sova mer utan stannade uppe och nu så har jag både hunnit äta frukost, dricka thé och läsa klart alla sidor i filosofiboken. Ska läsa igenom alla papprena och så lite senare också. Jag börjar inte förens 09.45 så jag har ju en tid kvar om man säger så...typ två timmar. Ibland är det tråkigt att vara en morgonmänniska, men för det mesta är det bara fördelar :) Imorgon vankas det klassfest med brasa där vi ska bränna gamla skolböcker och anteckningsblock. Sen är det utgång på kvällen. Fast något vidare partyande blir det nog inte för min del...måste eventuellt kunna vara i kördugligt skick på fredagen då min kära Alex tar studenten :) Finns ju bra bussförbindelse iofs, men frågan är om man pallar att betala.

Idag får jag kanske mit nya sims 3 spel. Det släpps imorgon och jag brukar alltid få det en dag innan...så jag tycker ju att det borde komma idag. Kommer det idag, så vet jag vilket betyg jag kommer få på rättskunskapsprovet imorgon i alla fall xD

För övrigt kan jag ju meddela att min bränna från igår har blivit ÄNNU rödare...nu är jag röd även på bröstet. Whoopihoo. Eller något sådant. Det blir ju brunt och fint sen i alla fall...mindre fint med vita linjer från bh-band och linne dock. Stör mig lite på att jag har så himla mycket mer pigment på ryggen och axlarna än på resten av kroppen. Så himla fult! Blir alltid brunare på ryggen och axlarna än på resten av kroppen. Kvittar om jag ligger och solar dubbelt så länge på rygg än på mage, ryggen blir ändå brunare -.-

såhär ser min fina rygg och mina fina axlar ut idag. Mindre skönt att ha kläder på sig kan jag ju säga.


och det röda på bröstet har kommit fram det med...jippi?
det syns tack och lov inte lika väl som brännan på ryggen.


Och förlåt Malin, nästa gång jag postar något om HP så ska jag skriva en stor varningstext i rubriken!

Tournament


Ååååhh vad jag är ledsen!! Eller inte egentligen. Men man kan ju låtsas. Idag hade vi brännbollsturnering bland treorna på skolan. Den klass som vann fick äran att springa ut först. Min klass vann match efter match och till slut var vi i finalen. Där mötte vi TE3. Vi spelar vårt bästa och det är otroligt lika. TE3 vinner...men det är inte det som är så surt. Det sura är att de vann med 4 poäng. 4 POÄNG!!! 94 - 90 blev resultatet. Fy bubblan vad surt det känns. Bläää. Så nu måste vi springa ut sist. Jepp, den klass som vann finalen får springa ut först och den klass som förlorade finalen får springa ut sist...vilket då blir min lilla klass. Buhu :(

Och nu sitter man hemma igen med en lagom god huvudvärk och förväntas råplugga filosofi resten av dagen. Orkar man? Nä, inte direkt. Men man måste ju. Antar att det bara är att bita i det suraste av sura äpplen och ta tag i det. Två prov kvar innen det äntligen är slut. Man får väl se det på den positiva sidan och tänka på att vår filosofilärare faktiskt bjuder och på middag på Thai House inne i Skövde på torsdag när vi gjort provet i Rättskunskap. Det är lite trevligare att tänka på ^^ Nu ska jag nog gå ner till ICA och se ifall de har lite trevligt godis som kan göra mig sällskap i mina studier.

Två timmars brännboll sätter sina spår...

Nineteen years later









Här sitter man oskyldigt och läser Tom Felton's Twitter och så kommer trillar man över den här bilden! Jösses vad jag vill ha november nu så jag får se första delen av sista filmen. Jag har höga förväntningar (som vanligt) och hoppas att de har gjort en bra och rättvis film nu när de delat upp den i två.

All grown up, såhär kommer de se ut nineteen years later



RSS 2.0