cookies


Idag vaknade jag 07.40. Jag tycker det är ganska skönt att gå upp tidigt om mornarna, man får ut mer av dagen då :) Jag är både kvälls- och morgonmänniska för jag gillar tidiga mornar men jag gillar även sena nätter (om sällskapet är rätt ofc). Mutti och jag åkte in till Mölltorpsmarken på förmiddagen, första gången jag inte köper marknadsgodis på en marknad! Det blev en burk med kakor från Wästgötabagarn istället ^^ Fullkomligt älskar deras syltkakor! De är verkligen typiska sommarkakor som man ska äta när man ligger ute på en filt och solar eller nere vid Koberget där man spenderar en hel dag med solning på klipporna, bada i sjön och lyssna på musik.

Ikväll ska vi grilla, Vati orkar inte grilla så det blir jag som får stå som grillmaster ikväll :) Mutti och vati tänker äta äckliga hot dogs men jag ska ha härliga vegetariska grillspett bestående av champinjoner, grilloumi, körsbärstomater och paprika. Och så potatissallad och vitlöksbaguetter till det. Kommer bli finfint det ^^

Slänger in ett bildinlägg från dagen senare ikväll. Då kommer det bl.a. en bild på en äcklig orm som jag stötte på när jag var ute på promenad förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0