A new design

Nåja, det är väl inte den snyggaste designen men den får duga för tillfället. Orkar inte pilla mer med den. Jag har varit väldigt off här ett tag (för det är ju sååå många som läser menar jag).  Men nu ska jag ta tag i mig själv och hålla mitt löfte jag gav till Elin och Emelie innan jag åkte hem från London. Jag ska publicera bilder och recept på det jag tillagar här så att ni också kan göra det där borta i Telandet :) Men det får bli start med det imorgon. Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon.

Life is not fair


Idag har jag promenerat, fixat iordning min "viktiga papper"-pärm, hälsat på farmor, lagat mat och läst receptböcker. Det är vad jag gjort idag. Jag gör inget vettigt om dagarna. Men hur skulle jag kunna när jag inte har tillgång till internet förens på kvällen och inte kan leta jobb/studier förens då? Jaja, nu har jag i alla fall sökt till lite fler utbildningar med start i januari. Dietist i Uppsala och Umeå och sen två olika lärarutbildningar i Umeå...letade även lite fler utbildningar på högskolan i Skövde men de hade inga jag var intresserad av utöver de tre som jag redan anmält mig till. Hoppas verkligen att jag kommeri n på någon av dem så jag får något att göra ett tag framöver! Plus lite extra pengar i kassan med hjälp av studiebidrag...får jag inget studiebidrag så vet jag inte om jag kan åka till London i december :( Gjorde en budget idag och den ser inte lovande ut. Jag har pengar till resan, och jag har pengar så jag kan klara mig där. Men that's about it. Skulle det hända något här hemma eller något som gör att jag behöver lägga ut pengar så kommer jag inte klara det. Det är inte bra. Och jag som vill så hemskt till London och hälsa på alla fina människor!! <333

dagens frukost


gillar när man bara kan gå ut i trädgården och hämta dagens middag


fast lite behöver inhandlas från affären också, allt går inte att hitta i trädgården



och jag är lite bitter över att jag inte längre är i London...jag vill också vara där. Varför kunde inte saker och ting funkat för mig? Letar lite boende och jobb där som inte är aupair jobb...men än har jag inte hittat något. Blir så ledsen när jag läser om vad alla mina fina vänner i London gör eftersom jag skulle varit med om allt de hittar på tillsammans om jag hade varit kvar. Nu är jag istället flera timmar bort, på landsbygden i ett annat land. Life just sucks.

Apple crumble


Nu ni, Elin och Emelie. Nu ska ni få baka! :D Har faktiskt inte bakat så mycket sen jag kom hem, har bara gjort scones och denna äppelpaj (sen har jag lagat fläskpannkaka och shepard's pie också men det är en annan femma). Men eftersom jag lovat att publicera bilder och recept på det jag gör så får ni nu recept och bild på min äppelpaj ^^



Äppelpaj med smuldeg

Fyllning
3 - 7 äpplen (beroende på storlek)
2 msk strösocker
2 msk kanel
1 tsk vaniljpulver (kan uteslutas)

Smuldeg
200 g smör
6 msk strösocker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200'C.
Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna skivor. Lägg dem i en smord ungsfast form. Strö över strösocker, kanel och vaniljpulver.
Smält smöret till smuldegen i en kastrull. Tillsätt strösocker, mjöl och havregryn. Känns degen för lös kan man hälla i mer havregryn eller mjöl, beroende på smak. Sprid ut smuldegen ovanpå äpplena.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Ät pajen tillsammans med vaniljglass eller vaniljsås.

Förresten, kan inte ni komma med lite namnförslag till min nya blogg som jag tänker starta upp? Kommer handla mycket om bakning och matlagning så kanske något som kan kopplas till det?

Och Ebba häslar till er alla! Även till er som inte vet vem det är!

Kom på att jag även lovat en bild på mitt nya hår...såhär kort är det nu. Snarare än halvmeter som kapades.

A new start


Okej, dags att ta tag i vardagen och livet igen. Jag är tillbaka i Sverige. Saker och ting blev verkligen inte vad jag tänkt mig borta i London. Två misslyckade familjer senare och jag orkar inte försöka en gång till. Vågar inte försöka lita på ännu en ny familj. Så jag valde att åka hem till Sverige igen. Har sökt in till dietist i Uppsala och hoppas jag kommer in. Söker jobb här hemma så länge och hoppas i allmänhet på det bästa. Spenderar dagarna med att baka/laga mat, läsa, promenera och träffa människor. Funderar även på att starta upp en ny blogg...lägga ner den här som är fylld med gamla förhoppningar och förväntningar på en tid som blev allt annat än bra. Starta en ny, som jag kan fylla med nya drömmar och mål. Idag tog jag ett steg mot ett nytt och fräscht liv, klippte av ca 30 cm av mitt hår så nu är det kort, kortare, kortast. Men jag är nöjd.

Bruises


Vart har jag fått alla dessa blåmärken ifrån!? Blåmärken fullkomligt svämmar över på mina ben. Har inget minne av att jag har slagit emot något någon gång heller. Verkligen ett mysterium detta.


Söndag 11.45 lyfter mitt plan från Gatwick och 14.45 landar det på Landvetter. Äntligen kommer jag få krama om mina föräldrar igen! <3 Min stackars far har tydligen gått omkring somen zombie där hemma bara för att han har oroat sig så för min skull. Älskade lilla far <3

Saturday morning


Flyttar härifrån lördag morgon. Gud vad skönt!!! Jag ska vara ute ur huset innan tjejerna vaknar så jag tänker gå sju/halv åtta på morgonen. Åh jag kan andas lugnt igen. Djupa andetag. Lugna andetag.
Nu ska jag skicka iväg ett mail till Sjömanskyrkan och fråga om jag kan sova där en natt. Lördag har jag planer, och söndag vill jag ägna mig åt att träffa mina fantastiska vänner som jag inte kommer kunna träffa mer efter den dagen. Plus att jag behöver ett lugnt ställe där jag kan gå igenom in packning och se till så att jag får med mig allt.

crap


Har postat två paket med kläder idag. Ska ta mod till mig och prata med mamman och säga att jag tänker boka flygbiljett hem tills på måndag. Jag vill inte stanna här längre än till lördag. Kan ni komma med tips om vad jag ska säga till mamman för att hon inte ska bli arg och skrika på mig igen? Jag har ingen plikt att stanna kvar här längre än veckan ut egentligen. För jag har inte skrivit under något kontrakt och allt detta har gått privat.

Hideous Tuesday


Tänk att två dagar kan vara så olika. Idag är en hemsk dag. Hemlängtan så det bara skriker om det. Grät en stund när jag kom hem efter att ha varit ute med Alex. Var nära att börja gråta flera gånger under tiden jag var med henne också. Fick ett sms från syster yster där hon tackade för presenten jag skickade förra veckan. Hon grät för hon var rörd över att jag hade tid att tänka på henne här i London. Familjen där hemma är ju typ det enda jag kan tänka på på grund av min hemlängtan. Önkar att den kunde minska lite så dagarna blir lite lättare. Helgerna är inga problem, för då är jag med fantastiska vänner. Även fast jag har hemlängtan då med så är det lite lättare att njuta av London då än under veckodagarna. Fick jag en önskan idag så skulle jag önska att jag somnade och inte vaknade förens den 16 december.

What doesn't kill you makes you stronger


Har pratat med min älskade mor ett tag nu <3 Att prata regelbundet hjälper verkligen mot hemlängtan! Idag hade jag bara hemlängtan när jag vaknade kl 7. Ville verkligen inte lämna den varma sängen och gå upp för att jobba. Menmen, vad gör man. Det är bara att gilla läget. Idag så har jag städat och tvättat så tiden då barnen var i skolan gick rätt fort. Imorgon kommer den gå ännu fortare för då ska Alex komma hit och hälsa på <3 Ska visa henne runt i mitt nya område :) Från och med imorgon och varje tis-ons-tors så ska jag inte hämta barnen förens vid 4.15 för deras after school activites börjar imorgon. Det ger mig ÄNNU en timme till att göra absolut ingenting. Haha, nej men jag ska ta tag i mitt lilla liv här i London och gå ut och göra saker när barnen är i skolan. Jag ska nog ta och gå bort till Natural History Museum på onsdag eller torsdag i alla fall.

idag till middagen så gjorde lilltjejen en juicedrink till mig med en special treat i.
Men den speciella treaten var för smått tilltagen så jag kände ingen extra smak xD

Har suttit och gått igenom min blogglista nu ikväll också, och då såg jag att en av dietistbloggarna jag följer gett tips på billig och god studentmat. Plötsligt fick jag en sån längtan efter att börja plugga och lära mig allt om bra och billig mat. Där har vi mitt största dilemma med det här. Jag vill så hemskt gärna börja plugga och lära mig allt om näringsämnen, kostvetenskap, dietik och folkhälsa samtidigt som jag vill vara i London. Plugga i London är ingen idé, det är alldeles för dyrt. Förstår ni mitt dilemma?

Och tack vare Lovisa så har jag fått reda på att min gamla familj har dåligt samvete för att de kickade ut mig. Tack för att du berättade Lovisa, känns lite bättre med hela den historien nu <3

Monday again


Så var det måndag igen då. Tjejerna var jätteduktiga i morse trots att de var uppe länge igårkväll. Allt gick som smort, lite strul med cyklarna på vägen till skolan men det var ingen fara eftersom vi cyklat hemifrån i så pass god tid. Sen när jag kom hem så sparkade jag igång en maskin tvätt och gick sen och handlade. Sen satte jag mig och åt frukost framför tv:n och datorn. Som vanligt med andra ord. När byggarbetarna gick på lunch så städade jag upp i tjejernas rum, tv:rummet och badrummet. Bytte lakan i tjejernas säng också. Sen kunde jag inte direkt göra mer för byggarbetarna var ivägen hela tiden. Men nu har de gått så jag kan ta tag i dammsugningen också. Lika bra att göra det med en gång så har man det gjort.

Var på Primark imorse också och köpte mig ett par skor och en pyjamasbyxa. Och jag betalade endast £6! Jag gillar Primark jag :)

Sunday supreme


Vilken härlig dag jag har haft idag :) Hemlängtan på morgonen, yes. Men sen har det inte varit mycket med den. Det såg Emelie och Malin till ^^ Dagen i korthet har bestått av Oxford Street, Selfridges Food Hall, Sushi, Piccadilly, Waterstone's, Covent Garden, Snog med minioreos, blåbär och hallon, CyberCandy, The Forbidden Planet, Drag Queen-park, PizzaHut och en försenad buss. Skulle varit kul att haft en stegräknare en dag som denna för vi har gått så otroligt mycket!












Totally Swedish


Igår gjorde jag min plikt som svensk medborgare här i London. Jag gick till svenska ambassaden och röstade i alla tre valen. Är nöjd med hur jag röstade. Haha, Emelie och jag hade bestämt träff vid ambassaden så vi skulle rösta tillsammans, jag kom dit först så jag gick in och röstade och satte mig sedan där inne för att vänta. Och jag väntade, och väntade...sen ringer Emelie och frågar vart jag är. "Inne på ambassaden" svarar jag. "Jaha! Jag står och väntar på dig här utanför!" Haha, så tokigt det kan bli ibland!

Tre kronor pryder väggen till den svenska ambassaden i London

Efter att Emelie också röstat så gick vi till Totally Swedish och både Emelie och jag gick i extas över alla svenska saker. De hade filmjölk! Jag menar, filmjölk! Gamla goda Arlas filmjölk. Ska nog åka dit och köpa det någon gång. Och sen en paket Special K, så är det nästan som hemma sen :)

The ultimate shop when you're homesick!

Sen letade Emelie och jag upp ett Costa och satte oss för att inta frukostfika. Varm choklad med grädde och marshmallows och varsin morotskaka. Mumma! Där satt vi en bra stund och pratade. Sen var det tänkt att vi skulle möta upp Elin och Lovisa och bege oss till IKEA men Emelie och jag fastnade i Camden när vi åkt dit för att byta buss. Det finns så himla mycket att titta på i Camden! Jag köpte två nya klockor bl.a. Och jag har upptäckt att jag är ganska bra på att pruta :) Fick ner ett linne från £8.någonting till £5 :)

En av mina nyinköpte klockor. Ursäktar den kassa kvalitén!

Framåt fem på eftermiddagen slöt sig Alex upp med oss och vi gick runt lite mer i Camden, sen begav vi oss mot Sarah för taco-kväll och förfest. För min del blev det bara tacos och förfest för jag måste vara hemma innan midnatt om jag ska sova här. Var hemma vid 11.

Det var en bra lördag, även om jag hemskt gärna hängt med ut och dansat. Men trots att jag hade superkul igår, så finns alltid den där jobbiga gnagande hemlängtan inuti bröstet. Kan den inte bara försvinna!?

Har även tagit reda på det här nu...Tror det kommer bli så.

Antagning till vårterminen 2011

Webbanmälan öppnar: 15 september
Sista anmälningsdag: 15 oktober
Kontrolluppgifter: under november
Sista kompletteringsdag: 1 december
Antagningsbesked 1: 9-10 december
Sista svarsdag: 20 december
Antagningsbesked 2: 27-28 december


Boring days


I think I've got it now. Min hemlängtan är inte så mycket hemlängtan (inte längre i alla fall)...den är mera tristess. Ganska mycket tristess faktiskt...men jag måste ju stanna hemma för att vi har byggarbetare här. Fast en liten stund kan man ju gå ut. Jag vill till Primark och så ska jag gå till le Post office och posta ett paket, ett brev och några kort :)

Jag längtar tills imorgon för då ska jag träffa gänget igen! :D Kommer bli awesome! :) Har längtat hela veckan och imorgon är det äntligen dags! Ska möta upp Emelie 10.00 vid ambassaden...eh, vänta lite nu. Det känns som att jag gick igenom mina helgplaner igårkväll redan. Minnet är bra men kort här känner jag.

I min tristess nu så har jag sysselsatt mig med att försöka sätta mig in i politiken. Ska ju trots allt rösta imorgon. Är nästan säker på hur jag ska rösta nu.

Nu ska jag lämna byggarbetarna en stund och bege mig mot Kings Hall och Primark!

Roasted nut


Ikväll känns allt jättebra. Tjejerna och jag har haft kul (jag har i alla fall haft kul :P) och vi har spelat massa omgångar med Draughts, lagt ett HSM-pussel och visat våra akrobatiska egenskaper. Jag stilade med min kunskap att kunna gå ner i brygga från stående. Hade varit grymt coolt om jag kunde gå upp till stående från brygga igen. Man kanske skulle ta och försöka lära sig det. Hmm...tål att tänkas på.

Jag köpte mig ett par byxor på Primark idag. Så nu kan jag slänga de jag har på mig nu :P Ska tillbaka imorgon och gå där ensam och bara strosa runt. Ta god tid på mig. Titta på alla kläder och se vad jag hittar. Tror det kommer bli en soft dag imorgon. Jag kommer inte behöva cykla till skolan imorgon för på fredagarna så följer A med tjejerna till skolan och så går de på Breakfast Club tillsammans. Så min rast kommer börja redan vid 08.00 typ :) Och i och med att det är fredag imorgon så kör tjejerna och jag på Luxury Friday. Imorgon så ska vi titta på film, äta popcorn och baka svensk äppelpaj :) Tror det kommer blir jättebra. Hoppas på det i alla fall!

Detta är det omtalade Draughts som vi spelar varje kväll :)


Pusslet!


Lilla Lottie, busig som tusan!


"Råkade" hitta tjejernas snacksföråd ikväll, blundade och tog första bästa. Det blev Trackers Roasted Nut och jösses vad gott det var! Var tvungen att gå och hämta en till. Och sen vägde man upp det med två plommon ;)

New jeans


Bara en jobbdag kvar denna vecka! Eller ja, en och en halv blir det ju. Bara halva torsdagen har ju gått. Längtar så till lördag! Ambassaden med Emelie, shopping med henne och Alex, möta upp Elin och Lovisa (missat någon?) och sen mot IKEA för att andas svenskhet! På kvällen blir det sedan tacos och ev. utgång :) Amazing!

Lägenheten här är full av byggarbetare. Jag ska snart smita ut för att möta Sophie för första gången. Ska bli skönt att äntligen få prata lite svenska igen! Måste köpa nya jeans för babyfussarna här har förstört mina byxor :(

Happyness


Yay! Nu är min flygbiljett hem till Sverige bokad! :D 16 december 15.10 lyfter planet från Heathrow ^^ Fyndade flygbiljetten big time. Betalade bara ca 660 kr :) Whoohoo! Och om jag ska åka tillbaka hit sen efter jul så ska jag göra det den 3 januari. Blir en lång och fin semester i Sverige i så fall :)

Fy vilket oväder tjejerna och jag hamnade i när vi skulle cykla hem från skolan! Det började spöregna innan vi ens lämnat skolan så vi ställde oss i receptionen ett tag. Sen kom jag på att min cykel fortfarande stod där ute i regnet så jag sprang ut och hämtade den. Efter 10 sekunder var jag dyblöt! Så lilltjejen visade mig till en handblåstork och sa åt mig att sätta mig på golvet och så blåste hon mitt hår torrt :P Det slutade aldrig regna så man var ju lika blöt igen när man kom hem. Tjejerna hoppade i sina PJ's direkt när de kom hem och så fick de varm dricka av mig. Lilltjejen fick honey milk och den stora fick hot chocolate. Sen lagade jag och lilltjejen mat tillsammans. Ja, bitvis i alla fall. Sen efter maten (lite strul där men det löstes ganska fort) så spelade vi lite Draughts igen. Jag vann faktiskt en match ikväll! :D Känner mig lite stolt ^^


things become what you make them


När tvättmaskinen i köket går låter det som att någon borrar i väggen i våningen ovanför. Quite annoying.
Oh well, min deppighet är borta och jag känner mig ganska tillfreds med livet för tillfället. Tog en promenad bort till shoppingcentret (måste gå hela 100 meter för att komma dit) och gick in på Sainsbury's, köpte lite fler bagels som jag ska ha till frukost de följande dagarna. Sen gick jag vidare, upptäckte att det finns ett New Look i gallerian också. Så nu vet jag vart jag kommer hänga en del. Inne på Primark och New Look! Min lön kommer vara borta innan jag ens fått den. Sen gick jag till WH Smith och där hittade jag Godis Kungen-godis! :D Höjden av lycka en dag som denna! Så jag köpte en large cup med godis. Men jag har redan tröttnat på det jag köpte så det får vara till en annan dag nu. Och så köpte jag även en förpackning med Hobnobs biscuit flapjacks, den har jag inte ens öppnat en. Var bara sugen på den inne i affären då jag köpte den. Jaja, suget faller väl in någon mer gång. Annars kan man ju ta med den ut i helgen och ha som matsäck :)

Det som fick denna dag att vända från en dålig dag till en bra var att jag och min älskade mor ska boka flygbiljett hem till mig ikväll ^^ Kommer resa hem till Sverige 17 eller 18 december, ska fråga mamman om jag behöver jobba något den 17 december eller om de reser tidigt. Reser de tidigt så åker jag den 17, reser de sent så åker jag den 18. Åh vad jag längtar! Jag vill ha en stor julfest detta år! Julmiddag med mina systrar med bihag, mor och far, farmor, faster med bihag. Jag vill ha massa Jansons frestelse och glögg i mängder. Och mors hemlagade julköttbullar! Mmm. Nu ska jag se till att leva livet fram till den dagen då jag reser hem :)

Stay positive


Idag är det en tuff dag igen. Jag har hemlängtan. Och mor och Ica Ika är i Skövde och shoppar tillsammans. Jag skulle göra näsan vad som helst för att får vara med dem just nu. Saknar dem så. Och pappa, har inte pratat med min far  på 16 dagar. Har inte sett honom på 18 dagar. Har inget foto på honom heller...mor och systrar har jag foton på i mobilen. Och på fussen. Men inget på far. Jag saknar dem så. Jag saknar Tåsterud också. Och det är inget fel på familjen här, de är trevliga även om barnen är lite jobbiga ibland. Men när jag har en sådan hemsk hemlängtan så är det inte lätt att tänka positivt. Jag försöker tänka att det var ju det här jag ville. Bo i London och vara au pair för ett tag. Jag kunde aldrig tro att jag skulle få en sån här hemlängtan.

Har bestämt mig för att ansöka till dietistutbildningen redan i höst. Sista anmälningsdag är 15 oktober. Vet inte när jag kan skicka in min anmälan, men jag tänker i alla fall göra det. Sen får vi se om jag accepterar platsen (om jag kommer in). Jag tänker kämpa på med min hemlängtan. Ska försöka tänka positivt. Måste tänka positivt.

The sweeties


So this is the sweeties. Just nu lever de loppan i vardagsrummet där jag sitter. Tänk vad liten angus var en gång i tiden. Han har också varit sådär liten. Lilla fussen ^^


Life is a maze


Idag känns saker och ting lättare. Inte lika mycket hemlängtan och det har för det mesta gått bra, förutom när vi skulle hem från skolan då lilltjejen inte kände för att gå hem och ställde sig och kramade en lyktstolpe och totalvägrade att gå. Lirkade med så mycket jag kunde och hotade med att hämta Mr Tuffney (lärare). Hade vi inte haft brottom till tandläkaren för den äldsta tjejen hade tid där 15.45 så hade det inte varit någon vidare big deal. Men nu hade vi ju brottom och jag var lite stressad för jag ville inte bli sen. Det blev vi dock, 10 minuter. Slutade med att lilltjejen fick rida på min rygg till tandis för hon orkade inte gå sa hon. Oh well, vi kom dit i alla fall och det var inga problem. E fick reda på att hennes tänder inte var sjuka, det var bara en stor tand som hade dödat en mjölktand som gjorde ont.

När vi kom hem sen så var allt frid och fröjd igen. Barnen satte sig och tittade på tv och fick mellanmål. Sen så diskade jag lite och började sedan med maten. Längtar tills torsdag då alla byggsnubbar ska komma. Då ska det fixas! Mitt rum ska bli färdigrenoverat så jag kan flytta in, köksgolvet ska bli lagt, kylen/frysen ska lagas och hallgolvet ska bytas. Nice! Skönast ska det nog bli att få mitt rum färdigt och att få kylen/frysen lagad. No more halvfabrikat som inhandlas varje dag för att inte bli dåligt!

Nu på kvällen så har jag och tjejerna spelat ett spel som heter Draughts. Ungefär som Othello. Ganska kul, fast jag är riktigt dålig på det :P Förlorar hela tiden xD

Rough times


Fy tusan vilken hemlängtan jag har idag. Jag känner för att bara kasta in handduken och åka hem. Många tankar snurrar i mitt huvud. Är det här verkligen något för mig? Kanske är det bäst att jag åker hem istället och börjar plugga redan i januari nästa år? Jag vet varken in eller ut. Har inte vetat hur jag vill ha det sedan mådag förra veckan då allt rasade samman. Jag hade byggt upp en illusion om hur det skulle vara här i London. Jag skulle bo i Muswell Hill och träffa Elin och Emelie typ varje dag. Vi skulle ha playdates med barnen, ha en baka-fika-dag i veckan och massa mer! Nu har allt raserat. Jag är i Hammersmith i en familj jag inte känner, lägenheten är ett enda kaos och faktiskt ganska sunkig. Mitt fönster vätter ut mot A4.

Men...jag ska försöka rycka upp mig.

A new start


Idag flyttar jag in hos min nya familj i Hammersmith. Ligger mer i sydvästra London men ändå ganska centralt. Nära till Themsen och Natural History Museum. Familjen består av en mamma, två döttrar och två kattungar. Jag tänker göra allt i min makt för att det ska gå bra denna gång. Jag vill inte ha ännu en besvikelse. Jag vill att det ska funka nu och att allt ska bli bra! Det känns bra än så länge. Men det vet jag nu att jag inte kan gå efter eftersom det kändes bra i förra famliljen också och där gick det som det gick. 18.00 flyttar jag in ikväll. Då lämnar jag Hampstead och flyttar söder ut.

På tal om Hampstead och allt såntdär, i morse upptäckte Alex och jag att en av firrarna i akvariet hade fastnat i en sån där korallhistoria. Den satt fast och kunde inte komma loss (här tänker du Ica "hjäälp jag sitter fast!" och "Ville, min lilla guppie!"). Så vi räddade den! Jag höll upp akvarielocket och Alex stack ner en lång pinne i akvariet och räddade fisken på det viset :) Den såg rätt sliten ut, massa bortskavd fjäll och han simmar lite på lut numera. Men vi hoppas att han repar sig snart!

en annan sak...

En annan sak jag ska investera i om jag får jobb i helgen är en ny frisyr

Things don't always go as planned


Ja, det kanske är dags för ett inlägg igen. Det har varit en tröttsam, annorlunda och konstig vecka helt klart. Det var verkligen ingen mjukstart. I måndags när jag kom ner till frukosten berättade mamman i familjen att hon inte tyckte det funkade med mig. Hon sa att jag fick stanna veckan ut, men sen var jag tvungen att flytta. Antingen hitta en ny familj eller åka hem till Sverige igen. Och för att göra en lång historia kort så slutade det med att jag flyttade ut samma dag och flyttade in temporärt i Hamsptead och Alexandra då hennes familj är på semester.

Sedan i måndags har jag spenderat dagarna i enda med att leta nya au pair-jobb till synes utan lycka. Idag dock så har turen vänt. Från att igår inte ha några kandidater står jag idag med tre stycken. Första spikade intervjun kommer bli på lördag. Jag börjar redan bli nervös! Imorgon ska jag ta det lugnt, fundera ut vilka frågor jag ska ställa osv.

Ska in till stan imorgon också och köpa en ny resväska modell större. Vill shoppa massor men vågar inte ifall jag inte får något nytt jobb och måste återvända till Sverige. Jag har kollat upp flygbiljetter redan och kommer inte undan med mindre än 3000 kr. Men får jag nu ett nytt jobb snart så har jag lovat mig själv en shoppingdag och så ska jag bjuda alla fina vänner som har har hjälpt mig under denna vecka på middag. That's a promise.

Hösten har kommit till London. Löven börjar ändra färg och i söndags gick jag och sparkade runt i lövhav utmed vägen. Jag älskar hösten!

RSS 2.0