Tacos in Hampstead!

Äntligen helg! Denna vecka har rusat förbi! Woosh bara. Håller på att göra mig i ordning för ikväll så blir det som rubriken lyder tacos i Hampstead :) Ska shoppa lite innan jag går dit, lite småsaker bara. Imorgon blir det mer shopping för då ska vi till Westfields och sen Oxford Street.

Idag var det playdate på schemat. Så jag fick träffa Lovisa igen och vi satt och pratade om dittan och dattan medans barnen lekte. Nu är det bestämt att hon ska med oss och shoppa imorgon också :) Blir finfint det här.

Funkar fortfarande inte med bilder...vet inte vad det kan bero på. Oh well. I'm off!

update

Wohoo! Jag har eget internet! Nu så kommer det en lååång update! :D Ska bli bättre på att uppdatera nu när jag har tillgång till internet på mitt rum och inte behöver sitta uppkopplad med tp-kable i vardagsrummet.

Måndag: Tidig uppstigning på hotellet, frukost, packa, bila till flygplats, träffa Elin, flyga, mötas upp av P och kids, åka hem, läsa sagor i bilen, komma hem, packa upp, få information, börjar jobba. Det var ungefär min måndag det. Trevlig välkomstmiddag med värdföräldrarna när barnen somnat och sen gick jag upp och la mig och somnade direkt. Vaknade dock under natten med ont i magen, misstänker att N hade olivolja i salladen. Inte bra!

Tisdag: P och S åker tidigt iväg och jag är hemma med T. Vi spelar Mario Galaxy 2 på Wii, bakar äppelkaka, går till Ally Pally, möter upp med Elin och hennes barn, puttar T på gungan tills jag får träningsvärk (som fortfarande håller i sig) i benen, P och S kommer till parken, byte sker, T och P åker hem och jag och S stannar kvar. Leker lite till. Börjar regna och vi går hem allihop, gunga mera hemma, laga kvällsmat, bada och natta och sen ut med Elin på upptäcksfärd. Pizza på The Village och sen random busstur ner till Tottenham Court Road och sen tillbaka hem till Muswell. Jobbade ca 10 timmar denna dag.

Onsdag: P + barn åker iväg på swimming lessions på förmiddagen och jag stannade hemma och strök + tvättade. Sen åkte P iväg på en jobblunch och jag och kidsen stannade hemma. Gjorde pannkakor till lunch och efter det gick vi till en park i närheten men det började regna så vi gick hem igen. Spelade lite Wii, lekte "slug on the rug" och sen kom två andra barn för en playdate. Jag slutade för dagen och gick hem till Elin. Vi åkte in till Muswell Hill, knallade runt lite, jag spenderade pengar på Sainsbury's, sen gick vi till O'Neils och åt världens godaste choklad desert! Riktigt god och sjukt mättande! O'Neils var supermysigt så dit kommer man definitivt gå fler gånger :)

Torsdag: Idag blev det lite rörigt på morgonen pga brist i kommunikationen mellan mig och P. Men det löste sig till slut och jag hoppas det inte kommer vara till besvär i fortsättningen. P och S var på hearing theraphy medan jag och T var i en park i närheten. Sen kom älskade Alexandra till parken och gjorde oss sällskap. Efter att P hade hämtat upp T så gick jag och Alexandra iväg för oss själva. Gud vad jag saknat den flickan! Så härligt att få träffa henne igen :) Hon visade mig runt i Hampstead och sen slogs vi följe av Moa. Vi gick till Café Nero och åt lunch. Satt där inne i dryga två timmar, pratade och skrattade. Mycket trevligt! Sen gick vi hemåt, Alexandra visade mig hur hon bor (stort och lyxigt!!) och sen följde hon med mig tillbaka in till Hampstead så jag kunde ta mig hemåt. Började jobba igen 17.00 och kom hem 16.54. hehe. Trafiken var helt crazy i eftermiddags!

Imorgon då...ska träffa Alexandra igen och förhoppningsvis så ska hon även sova över här. Hoppas på det ^^ På lördag sen så ska vi in till centrumcentrum och shoppa :) Kommer göra av med x-antal tusenlappar då har jag känslan av. Har så mycket jag behöver köpa! Saker som jag inte tog med mig hemifrån medvetet eller som jag glömt. Saker som behövs i alla fall. Men innan Alex kommer imorgon så ska jag och barnen på en playdate och då ska jag träffa en annan au pair som heter Lovisa. Träffade henne lite kort i Tisdags. Trevlig tjej :)

Nu är det dags för Juno! :D Hade tänkt att ladda upp lite bilder men det vill inte funka så det får bli en annan dag. Sorry guys!


Last day


Sista dagen ute i skogen idag. Känns konstigt. Men bra konstigt. Packningen är i stort sett klar och jag vet vad jag ska ha på mig på måndag. Släktkalaset blev bra och trevligt. Massa kakor och god tårta. Fick en guidebok om livet efter 20+ och £15. Imorgon blir det Göteborg med mor och systrar. Är väldigt trött och skriver osammanhängande. Måste baka kärleksmums ikväll också. De ska med imorgon. Tittar på "Beckii Schoolgirl Superstar at 14". Längtar till Camden så jag också kan köpa söta kläder.

I'm not dead yet


Phewphew, hinnar knappt med att blogga nu de sista dagarna innan jag flyttar!

Igår var det byebye-dinner hemma hos mig. Finfina vänner kom och vi hdae supermysigt. Fick jättefina presenter av dem så jag kommer ihåg dem (som om jag kan glömma dem!) där borta i La Londonium. Vi lagade smarrig mat och ännu smarrigare efterrätt. Sen skypade vi en stund med vår mycket saknade vän Alexandra som redan befinner sig i London. Fast det blev lite misslyckat, varken min mikrofon eller webcam funkade. Så det slutade med att Alex satt med webcam och mikrofon och vi andra här ute satt och knapprade på tangentbordet :P Men det gick ju bra det med ^^

Idag så åkte min mor och jag in till Skövde först på morgonen, hämtade ut mina linser och lite annat. Sen åkte vi hem och jag slängde i mig lasagne och sen åkte jag till Tibro för att plocka upp syster yster. Hon och jag har sprungit Blodomloppet idag! Mein Gott vilken härlig stämning det var på stället! Hög peppande musik, glada ansikten så långt ögat når och helt enkelt en superbra stämning! Syster och jag hade anmält oss till 5km (som majoriteten av allt folk där). Jag är så otroligt stolt över min syster för hon sprang 5 km för första gången i sitt liv ikväll och på en tid under 40 minuter :D
Ooh, och jag träffade Elin i Jönköping! :D Känns ännu mer verkligt nu när man träffat henne på riktigt! :O På måndag träffas vi igen för då flyger vi till Londonium tillsammans! :D Amazing!

Imorgon är det bakdag, ser inte ut att bli något fika med Sheila för hon är oanträffbar. Så jag ska stanna hemma och baka en massa till fredagen (och helgen för jag har fått beställning av syster nr 2 :P). Sen på kvällen ska jag till Tibro för då är det klassfest/byebye-fest för ett par tjejer som ska till Norge. Spenderar natten i Tibro och sen tidigt på fredag morgon åker jag till Karlsborg för att spendera tid med min kära mormor.

bat hunting


Kvällens aktiviteter bestod av:

BAT HUNTING!


och...




What's the point?


Äntligen är det kväll! Klockan är åtta, jag har varit vaken i 12½ timme. Det betyder att om ca två timmar kommer jag vara trött och vilja gå och lägga mig. Perfekt! Sen är det äntligen nästa vecka! Och då kommer allt gå fortfortfort för jag har massor att göra :D Mindre perfekt att min mage börjar känna stress och nervositet inför flytten. Har ont i magen och springer på toa jagvetintehurmångagångeromdagen. Jag själv (min hjärna) känner ingen stress eller oro, men min mage gör det. Och det gillas inte. För jag kan inte äta som vanligt då. Men ikväll så struntade jag i att jag hade ont i magen för ikväll åt vi äppelpaj. Idag blev den så god och så lyckad att jag tog två gånger. Det händer inte ofta minsann. Att jag nu kommer få bo på toa i natt är en annan femma. Ohwhoopiedoo.

Denna helg har det blivit lite för mycket av det goda. Kan även det vara en bidragande effekt till att min mage är ond. Men i alla fall, imorgon är det vardag igen och då är det back to reality igen. SISTA VECKAN I SVEA!

Glömde ta kort på äppelpajen i dess färdiga tillstånd så jag bjussar på den i dess ofärdiga tillstånd.

Toothpaste kisses


Jag är glad att jag har fullt upp hela nästa vecka för jag hatar att gå hemma och dra utan att ha något att göra! Imorgon är det jobb på schemat, tisdag städning och tjejkväll, onsdag hämta linser i Skövde och springa Blodomloppet i Jönköping, torsdag fika med Sheila och fest i Tibro på kvällen, fredag släktkalas hemma och sen lördag och söndag är det Göteborg för hela slanten. Ska bli skönt när denna dag är över för den har varit så himla långdragen. Nackdelen med att vakna 07.30 är att det är så himla mycket av dagen som återstår. Har spenderat majoriteten av de gångna timmarna med att läsa HP7. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Ikväll blir det äppelpaj med vaniljsås <3

Känner mig lite övergiven av mitt gäng också...den ena jobbar och den andra är duktig och håller sig borta från datorn (läs har ett liv).

bitter


Plus att jag just nu är väldigt bitter och avundsjuk på alla de lyckliga själar som har en pojkvän.

London


Ikväll längtar jag mer än någonsin till London. Jag vill vara där nu.









Bilder är tagna härifrån

one step closer


9 days to go och jag har checkat in online :) Sjukt hur nära allt är nu! Upptäckt att väskorna bara får väga 15 kg stycket och min ena väger redan 11,8 kg. Hmm...tur att det inte är så mycket mer jag vill packa ner nu då. Men ändå. Det blir liiiite tajt. Sen hur bonne 1 och jag ska lyckas med att knöla ner våra tre väskor i familjens lilla bil är en annan femma. Kommer inte ihåg modellen de har men jag tror det är en Citroën i alla fall. Oh well. Jag är optimistisk!

Life is like a box of chocolate


Idag var min sista dag på jobbet (hoppar in som vikarie igen på måndag iofs, men sista dagen som semestervikarie var det idag!). Dessa fyra veckor känns som två. Tiden har gått så himlans fort! Min jobbarkompis var söt och gav mig en chokladask från Venus Choklad i Askersund. Jag kände mig ganska dålig som inte gav henne något :( Jaja, jag bakade i alla fall en äppelkaka och bjöd på idag. Den fick stående ovationer och då blir man glad :) Jobbarkompis sa till mig att om jag fortsätter jobba med den stil och entusiasm jag har så kommer jag gå långt. Sådant blir man också glad av att höra! Idag är fredag den 13onde. Inte har jag haft någon otur idag inte. Snarare tvärt om, det har varit den bästa dagen på länge! Känner mig lyckligt lottad som är omringad av fina människor <3

Det var en sådan här ask jag fick av min jobbarkompis :)

 

Var ute och roade mig lite med min lilla kamera nyss...detta blev resultatet. Längtar tills jag har en riktig kamera att leka med.

 


10 days left


Kan knappt fatta att det bara är 10 dagar kvar innan jag flyttar till London! Det känns helt ofattbart! Så länge som jag har längtat efter det här, och snart är det äntligen min tur! :D

Fick ett mail från P idag och hon berättade att de har köpt en säng till mig och att de har målat om i rummet ^^ Sen så frågade hon om det räckte med en byrå eller om jag vill ha en garderob också. Hur snälla!? Supersnälla! För jag frågade om det var okej med dem att Elin (aka Bonne 1) fick åka med hem till Muswell den 23 eftersom vi bor så himla nära varandra och det fick hon! Så länge vi trodde att både mitt och bonne 1's bagage fick plats. Och jag är optimist så jag bestämmer att de får plats ^^ Åh vad jag känner mig lyckligt lottad! P sa även att hon har semester fram till oktober nu istället för mitten av september. Också bra! Wiihooo! Vore det inte för att det åskar och spöregnar ute så skulle jag ge mig ut och springa milen bara för att jag är så glad nu ^^

Vägde mina väskor idag...den ena väger 5,2 och den andra väger 8,6 än så länge. men sen har jag lagt i ännu mer så nu väger de mer antar jag. I alla fall den stora väskan. Phewphew. Och så har jag börjat packa mitt handbagage också :)

Solrosmuffins


Solrosmuffins
12 st
* 140 g vitt mjöl
* 1 msk bakpulver
* 115 g mjukt ljust farinsocker
* 140 g havregryn
* 100 g sultanrussin
* 125 g solroskärnor
* 2 medelstora ägg
* 2½ dl lättmjölk
* 6 msk rapsolja
* 1 tsk vaniljextrakt

1. Sätt ugnen på 200'C. Ställ ut 12 pappersformar på en plåt. Blanda samman mjölet
och bakpulvret i en stor bunke. Rör i sockret, havregrynen, russinen och 100 g av solroskärnorna.

2. Vispa ihop äggen lätt i en stor tillbringare eller skål och tillsätt sedan mjölken, oljan och
vaniljextraktet. Gör en fördjupning mitt i de torra ingredienserna och häll i äggblandningen.
Rör om försiktigt tills allt blandats, men rör inte för länge.

3. Fördela smeten i pappersformarna. Strö återstoden av solroskärnorna över muffinsarna.
Grädda dem i den förvärmda ugnen i ca 20 min tills de har höjt sig ordentligt, är
gyllenbruna och känns fasta.

4. Låt muffinsarna vila sig i 5 min på plåten. Servera dem sedan varma eller lägg över dem
på ett galler och låt kallna.

Baking In Progress [BIP]


Fy tusan vilken grå och tråkig dag det är idag! Den som började så fint. Räckte med att man kom in till Karlsborg så var det grått, grått och lite mera grått. Sigh. Det spreds ju iofs ett mysigt ljus och det skrek höst i luften. Vi tände till och med lite levande ljus till eftermiddagsfikat på jobbet. Mysfaktorn på hög nivå! Jag gillar onsdagar. Onsdagar är krutgummornas dag som jag har börjat kalla det. Bara kvinnliga daggäster.

När jag kom hem så blev jag ruskigt trött så efter maten la jag mig på kökssoffan och sov i en timme. Riktigt skönt! Och välbehövligt! Ska nog inte ligga uppe och läsa lika länge i natt som jag gjorde igår natt :P Men Harry Potter är ju så bra!

Till kvällsmat idag så bakade jag 10 st nyttiga muffins! Receptet heter solrosmuffins och mein gott vad goda de var! Älskar solrosor! Spred ut lite extra på plåten när jag gräddade muffinsen så jag fick mig lite rostade solrosor också. Det var definitivt ett recept som jag ska ta med mig till London! Kanske ska ta med mig hela receptboken föresten. Finns mycket gott i denna bok. Undrar vad den väger...har redan packat ner en receptbok som väger 2,7 kg. Måste nog ta och väga mina väskor snart.


Tänker vara så snäll att jag publicerar receptet på dessa gudomliga muffins också!

Vintage


Med 13 dagar kvar längtar jag mer än någonsin. Jag vill promenera längs Londons tegelhusbeklädda gator, vandra planlöst genom staden, slå mig ner på ett random mysigt café och dricka varm choklad och äta en muffin, jag vill strosa runt i vintagebutiker, spendera dagar på ett museum, snacka om allt och ingenting med mina nya fina vänner, spendera en eftermiddag på Waterstone's flagstore vid Piccadilly och bara bada i spännande böcker, jag vill gå längs med affärerna på Oxford Street, jag vill upptäcka nya marknader och fynda, jag vill andras brittisk kultur och livsstil.

Längtar tills jag är i London tillsammans med mina fina vänner. (Känner mig sentimental idag och härmar Elin lite genom att lägga ut bilder på mina fina vänner).

Tea and cookies


Nu är sista jobbveckan startad då. Känns både skönt och lite ledsamt. Ledsamt för att det är en sån härlig stämning på jobbet och skönt för att ja...jag kan sova längre på mornarna igen :P Inte för att jag brukar sova så överdrivet länge ändå. Går upp runt halv åtta/åtta varje morgon i alla fall. Fast när jag jobbar går jag ju upp mellan 6-7. Så liiite längre får jag ju sova i alla fall :D

Idag när jag kom hem från jobbet var mina parents ute på vift så jag var ensam hemma. Sysselsatte mig med att baka kakor, läsa tidningar, hinka i mig två koppar grönt te, se på "River Cottage Autumn" på tv och äta rester från kycklingpajen vi åt häromdagen. That's pretty much it. Det regnar så mina planer på en kvällspromenad har grusats. Jaja, lika bra det. Måste hinna duscha innan läggedags.



och sånt här kan man hitta i sin kamera efter att ens syster har varit hemma på besök

Veckans träning V.31

Måndag: 32 min springrunda
Tisdag: Vila
Onsdag: 27 min springrunda
Torsdag: Vila
Fredag: 35 min springrunda
Lördag: 35 min powerwalk
Söndag: 37 min springrunda

stop for a minute


Blev blåbärspaj och vaniljglass till kvällsmål idag. Provade ett nytt recept istället för att köra på det gamla insöade och fy jösses vad gott det blev! Istället för den vanliga smuldegen (smör, socker, mjöl och havregryn) så använde jag smör, mjöl, cornflakes och havregryn. Riktigt gott! Det receptet ska jag definitivt köra igen! Kanske blir det den pajen som får äran att bli dessert på min byebye-dinner :) Fast nu är alla blåbären som jag plockade igår slut, men vi har ju en stor skog och två buskar här hemma så det är bara att ge sig ut och plocka nya.

Springrundan blev 37 minuter på 6 km idag. Inte fy skam. Men jag höll på att bli galen på alla enbetna älgflugor som var på mig hela tiden! Måste ha smakat oerhört gott för de tuggade på mig som aldrig förr. Tugga på älgarna istället!
Bah.

A new start


Idag har det varit en bakdag big time. Har bakat chokladkolakakor, blåbärsmuffins och kardemummabullar. Senare ikväll blir det blåbärspaj. Idag är även min stista dag med onyttigheter innan jag åker till London så det har blivit lite chips och provsmakningar på det jag bakat. Från och med imorgon så är fredagar min godisdag. Det är då jag får passa på att äta något gott om jag är sugen på det. Men bara om jag är sugen på det. Man ska inte äta något bara för att man får det just den dagen. Blir aldrig bra. Idag har det varit lite en sådan dag...och nu har jag ont i magen och den är svullen. Inte så trevligt..hoppas det försvinner när jag är ute och springer lite senare. Tar det lite lugnt först, smälter blåbärsmuffinsen så jag slipper få håll och grejer när jag springer :P
Jag är lite stolt över mig själv att jag lyckats lära mig att springa även utan musik. Förr var jag tvungen att ha musik eller springa tillsammans med någon för jag kunde inte fokusera på själva springandet då utan störde mig hela tiden på min andning. Men nu så ^^

Längtar till att få en ny, fräsch start i London. Tror det kommer gå bra :)

I'd rather be with you


Usch, nu är jag sådär äckligt mätt man blir när man ätit för mycket. Provade ett nytt pajrecept ikväll och mein gott vad den pajen var mättande! Att vi drack vin till gjorde ju inte saken bättre heller eftersom vin också är väldigt mättande. Nu är jag defenitivt färdigäten för idag! Ska ut och ta mig en promenad strax för att få bort den värsta känslan i magen.


Idag var jag och mina parents inne i Tibro och städa lägenheten. Alla fönster och speglar är nu putsade, spisen är tvättad, ventilerna är putsade, golvet i köket är tvättat, balkongen är städat och har fått färgflagorna bortskrapade och alla möbler är borta. Så nu är det tekniskt sett bara golvtvättning kvar i lägenheten :) Awesome!

Ooh, min kära moder köpte en ny almanacka till mig idag! Älskar den, den är så fin ^^ Lite gammeldags stuk över den och det gillar jag. Jag gillar lite romantiskt/vintage-tema :)


Wishlist #2


Min kära moder och jag åkte in till la Skövde idag när jag kom hem från jobbet. Så nu har jag fixat nya linser, ett par nya jeans, nya underkläder, nya strumpbyxor, nya strumpor och presenter till kidsen. Inte mycket kvar som behöver fixas nu! :D Det som står kvar på min wishlist inför London är pyjamas och en filofax. That's all! Sen min To-do-list är lite längre. Bl.a. så står det där byebye dinner mit die girls, fixa försäkring, lyckas packa ner allt i två väskor, fika med Shayla, fixa nytt kontantkort till mobilen, ta id-foton och ja...det är väl det jag kommer på just nu. Inte så bara iofs.

Jag har totalt snöat in mig på Blackberry. Kommer bli en sådan när jag flyttar till La London. Just nu är det denna modell som lockar mest :)

a better tomorrow


Har upptäckt att de sista två veckorna i Svea kommer innehålla en hel del onyttigheter pga massa "kalas". Det är tur att man ska börja gymma i Londonium :P

Idag har jag höstfeelings så det bara skriker om det. Så jag snodde ihop en äppelkaka. Doften av varma äpplen och kanel = höst för mig. Så otroligt härligt ^^ avnjöt en bit tillsammans med lite vaniljsås. Så otroligt gott det blev! Riktigt nöjd ^^ Och imorgon blir det blåbärspaj på jobbet. Hujedamig vad vi festar!



Har börjat packa och jag inser att detta kommer bli ett problem...har inte packat några kläder än och det är inte mycket plats kvar i väskorna. Phewphew. Hur ska detta gå?

Jag planerar att gå upp tidigt imorgon, typ 06.00, och ge mig ut och springa en morgontur. Gör jag det inte på morgonen imorgon så kommer jag inte hinna med att springa och det vore ju synd för jag vill verkligen ut och springa nu. Blev inget idag för jag är för feg när det finns risk för åska. Så tänkte därför att en morgonrunda blir bra. För vem har hört att det åskar på morgonen? Sen efter jobbet ska mutti och jag in till Skövde and do some shopping. Jag ska till optikern också och göra en linsundersökning samt beställa nya linser. Hoppas de hinner komma innan jag flyttar...annars får jag vara glasögonorm i la London!

pack up


Tårta idag igen på jobbet. Jag kommer gå upp i vikt av allt fikande xD Menmen, man lever ju bara en gång :)

Idag skulle jag ge mig ut och springa milen hade jag tänkt. Men när jag sprungit typ 2 km tittar jag upp mot himlen och ser svarta tunga moln som lovar kraftig åska. Så fegisjag vänder och springer hem igen. Blev bara 4 km (tror jag eftersom jag sprang i 27 min). Men det blev aldrig någon åska. Däremot blev det hällregn. Oh well. Jag sprang hem och ställde mig i duschen...sen bakade jag smarriga kolakakor. Åt alldeles för många så nu har jag ont i magen. Det är smällar man får ta. Imorgon ska jag lyckas behärska mig och inte äta några kakor alls. Om inte de gamla på jobbet bjuder på något förstås för då måste man äta för annars blir de ledsna :(



Ooh, m och v var i Skara idag på något 60-tals museum och titta Ica vad mutti köpte till oss!! Zig Zag!! :D Kommer du ihåg hur vi alltid fick varsin ask när vi kom upp till Norrköping och hälsade på mormor och morfar? :D Ååh, nu kom jag att tänka på de där små mintgodisburkarna på Hageby...synd att de inte finns kvar :(

Celebrations


Vad skönt det är att vara hemma hos m och v igen :) Lite sorgligt att jag inte kunde umgås med syrran mer. Väckte henne när jag gick upp idag så vi i alla fall fick prata en liten stund. När jag åkte så gick hon och la sig igen :P

Jag har "firat" lite att jag är hemma igen genom att göra blåbärspaj till kvällsmat. Och så har jag ätit lite nutella också som mutti köpt hem för hon egentligen ska ha det i ett kakrecept men ja...skyndar hon inte på med de där kakorna snart så är nutellan slut. Jag älskar nutella! Men ja, idag är det lite kalasdag och då får man vara onyttig ^^

Och ikväll ska jag lägga mig tidigt! Ögonen gick i kors när jag gick hem från farmor -.-

not my day............at all


Jag. Orkar. Inte. Mer.

Det är inte min dag idag. Jag har lyckats klämma min hand i en dörr på jobbet (aj!), glömt mina glasögon på jobbet OCH trasslat in bilen i grannens staket. Oh-whoopie-doo. Jag är helt orkeslös idag. Orkar absolut nada. Sen jag kom hem från jobbet för 1½ timme sedan har jag varit ute och gått med hunden i 20 min, ätit en portion mjölk och cheerios, ätit x antal torkade aprikoser och två bitar vit choklad. Nu är jag mätt med stora bokstäver och lär inte orka äta mer idag. Kanske en mugg te framåt kvällningen. Måste släpa ut mig på minst en promenad till också. Och städa huset för syrran kommer hem i natt. Diska måste jag också göra. Jag hatar att diska.

Hmm...kanske borde gå och lägga mig en stund. Sova bort allt negativt kanske. Fast då är risken stor att jag vaknar vid typ nio igen och sen stressar allt och sen inte kansomna om. Bah.

Veckans träning V. 30


Måndag: 30 min springrunda
Tisdag: 36 min springrunda
Onsdag: 95 min promenad
Torsdag: 32 min springrunda 
Fredag: Vila
Lördag: 65 min powerwalk + 60 min promenad
Söndag: Vila


...


Men tjoho, jag tog fel flaska i duschen så nu luktar hela jag man...

one night only


Det går på högvarv här idag. Jag har diskat lite drygt en veckas disk (jaghatarattdiska), tagit en promenad med vovven (visserligen bara en 20 min promenad men ändå), jag har varit och handlat, jag har bakat två banankakor och ska så fårt de är färdiggräddade, baka en citronkaka. Städa gör jag imorgon. Familjen kommer hem igen natten till tisdag och jag vill att det ska se fint ut när de kommer hem igen ^^

Det är skittråkigt väder, det regnar och regnar. Man får ingen lust att gå långa promenader med vovven då. Så det får nog bli flera korta idag istället. Titta ut genom fönstret då och då för att se om det är uppehåll. Är det det så tar man hunden och kopplet och springer ut. Annars suckar man och sätter sig framför tv:n eller datorn igen. Det är en tröttdag idag. Krypa ner i en soffa, ja tack. Men saker och ting måste göras!

Jag befinner mig i ett dilemma. Jag vill så gärna gå på LeakyCon 2011 men jag kommer behöva typ 20.000 kr till det och hur tusan ska jag få tag i så mycket pengar innan juni nästa år? Spara mina löner, sure. Men jag vill ju ha så mycket annat också. Därav mitt dilemma. Jag vill ha en kamera. En ordentlig kamera. Systemkamera stavas det. Hjälper ni mig hitta en bra Emelie och Elin?? Pengar är ett allt för stort problem i våra liv. Pengar är ju bara pengar trots allt. Och pengar är inte allt här i världen.

RSS 2.0